Mai mulți artiști de top vor concerta la Mangalia, în luna cadourilor

0
1225

Primăria Municipiului Mangalia organizează, în perioada 3 – 17 decembrie, mai multe concerte în aer liber, dedicate locuitorilor orașului, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Evenimentele au loc pe scena exterioară a Casei de Cultură, începând cu orele 17:00. Cel care va deschide seria spectacolelor va fi mult îndrăgitul Dorian Popa, cunoscut publicului pentru carisma și show-urile incendiare. Concertele de Crăciun vor continua, în ziua de 10 decembrie, cu spectacolul tinerei soliste Nicole Cherry, o prezență scenică cu care publicul din Mangalia este obișnuit. Seria concertelor din luna cadourilor va fi încheiată, sâmbătă 17 decembrie, cu prestația artistei Ami, care va susține un concert deosebit. Pe aceeași scenă, în fiecare sâmbătă, vor încânta audiența interpreți și ansambluri de dans de la nivel local.

Pe parcursul lunii decembrie, va fi organizat și un Târg de Crăciun, unde se pot achiziționa diverse produse cu specific de sărbători, dar și dulciuri.

Spre bucuria celor mici, după data de 1 decembrie, pe platoul din fața Casei de Cultură, va fi amenajat un patinoar, iar în foaierul instituției culturale, se va afla căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii pot petrece clipe magice, în compania acestuia.

Pe parcursul lunii decembrie, la Casa de Cultură din Mangalia, vor avea loc mai multe evenimente dedicate copiilor. Ca în fiecare an, în așteptarea Crăciunului, orașul va fi decorat cu iluminat ornamental și brazi împodobiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.