Mai multe locuri de parcare au fost amenajate pe strada Albatros

0
371

Primăria Mangalia a finalizat, în această perioadă, lucrările de amenajare a parcărilor de reședință, pe strada Albatros. Ulterior, alte locuri de parcare vor fi edificate în zona Grădiniței Nr.3, acest cartier urmând să beneficieze de o suprafață generoasă cu locuri de parcare.

Tot în această perioadă, Primăria Mangalia are în derulare mai multe proiecte de realizare a trotuarelor și aleilor dintre blocuri. Astfel, pe strada Portului, continuă montarea pavelelor pe trotuar, în timp ce pe strada Delfinului urmează asfaltarea trotuarului din dreptul DAS Mangalia.

str. Portului

Lucrări de construire a trotuarelor au loc și pe strada Mihail Kogălniceanu, iar pe strada Rozelor, în zona spitalului, au început lucrările de construire a altor parcări de reședință. În perioada imediat următoare, alte locuri de parcare vor fi amenajate pe strada Petru Maior, lângă Școala Gimnazială „Sfântul Andrei”, unde va fi edificat și un loc de joacă. Un alt șantier este deschis pe strada Ion Budai Deleanu, unde urmează asfaltarea completă pe acest segment de drum.

Periodic, suntem în teren, pe șantierele în desfășurare pentru a superviza fiecare lucrare și a vedea dacă sunt respectate cerințele noastre și ale cetățenilor. Dorim să avem un oraș curat, care să dețină parcări de reședință, locuri de joacă, amenajări peisagistice și spații verzi. Pe această cale, rog concitadinii mei să păstreze curățenia și să aibă grijă de mobilierul stradal, în loc să îl vandalizeze, cum se mai întâmplă, uneori. Ne cerem încă o dată scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor și mulțumesc cetățenilor Mangaliei pentru înțelegere”, a declarat primarul Radu Cristian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.