Luptători din Mangalia au cucerit 5 medalii la Campionatul Național de lupte pe plajă

0
237
Luptătorii din Mangalia au obținut performanțe majore la Campionatul Național de lupte pe plajă desfășurat în perioada 31 august – 3 septembrie la categoriile de vârstă U17, U20 și seniori. Această competiție a fost un adevărat test de forță, unde au concurat sportivi din toate colțurile țării și care a servit ca criteriu de calificare pentru Campionatele Mondiale de lupte pe plajă, programate să aibă loc săptămâna aceasta la Constanța.

Printre cei care s-au remarcat în mod deosebit în cadrul acestei competiții se numără Ana Maria Pîrvu, sportiva legitimată la CS Rapid București, care a cucerit medalia de aur la categoria de 50 de kilograme pentru seniori. De asemenea, Sandu Daniel Marian, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal Constanța, a impresionat prin performanțele sale, câștigând medalia de aur la categoria de 70 de kilograme pentru juniori U20 și medalia de bronz la categoria seniori. Chirica Denis Ioan a obținut medalii de argint la categoria de 80 de kilograme pentru juniori U20 și seniori.

Clubul Sportiv Municipal Constanța s-a clasat pe locul 2 la juniori U20 masculin și a obținut titlul de Campioană a României la seniori masculin. Aceste rezultate impresionante demonstrează talentul și pregătirea de nivel înalt a sportivilor din Mangalia.

Următoarea provocare pentru acești luptători de excepție va fi Campionatul Mondial de lupte pe plajă care se va desfășura la Constanța în perioada 7-10 septembrie. Mangalia va fi reprezentată de 4 sportivi de top: Pîrvu Ana-Maria (50 kg seniori), Sandu Daniel Marian (juniori și seniori, 70 kg), Chirica Denis-Ioan (juniori, categoria 80 de kg) și Constantin Manea (seniori).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.