Românii se pot caza în această lună în hotelurile aflate în staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri începând de la 36 de lei pe noapte, potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Pachetele turistice pe litoralul românesc vor fi mai ieftine cu până la 70% de astăzi, 1 septembrie, în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon, datorită programului „Litoralul pentru toţi”, se arată pe site-ul fptr.ro. Programul „Litoralul pentru toţi” a ajuns la ediţia cu numărul 39 și se derulează în perioada 1-30 septembrie. El se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extrasezon.

În program s-au înscris 43 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care oferă aproximativ 3.400 de locuri pe noapte. Acestea vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor şi direct de hoteluri.

Cel mai ieftin pachet prin Programul „Litoralul pentru toţi”, fără mic dejun, poate fi achiziţionat la un hotel de două stele din staţiunea Saturn şi costă, pentru două persoane, 72 de lei/noapte dacă se achiziţionează un sejur de minim cinci nopţi.

În acest program s-au înscris hoteluri de la 2 până la 4 stele, tarifele propuse de hotelieri fiind pentru toate categoriile de turişti. Eforie Nord este stațiunea care oferă cele mai multe hoteluri (10), urmată de stațiunile Saturn (8) și Mamaia (7).

Lista celor 43 de hoteluri înscrise în programul „Litoralul pentru toți”


Citeşte întreaga ştire: „Litoralul pentru toți”. Pachetele turistice, mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.