[jwplayer config=”playerad” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130725clm.mp4″]

12 COMENTARII

  1. Sedinte secrete. Consilierii vad ca nu primesc convocatoarele. Angajatii lui Radu nu stiu pe ce lume traiesc. Ce se intampla ? Sa ne para rau dupa Iorgus si Tusac ?

  2. Angajatii sunt in plop si plopul in aer. Nu stiu pe ce lume traiesc si nu comunica intre ei. De ascunzisul sedintelor si deciziilor nu mai comentez.

  3. toti sunt in plop si plopu n aer…..si mai e si putred…pacat de oraselul asta si pacat ca cineva isi bate joc de toti fara ca cei ce ar fi trebuit sa ii mustreze sa isi faca treaba….e un fel de sat fara caini….e ca si cum profesorul a iesit din clasa si nu mai are cine sa i supravegheze…nu e nici un organ care sa i controleze mustreze sanctioneze..supervizeze…..totul este ca o perdea deasa si din pacate asa va ramane mult timp daca nu se gandeste cineva si la Mangalia. Ma uit la ei si nu imi inspira nimeni incredere sa zicem – uite ba astuia chiar ii pasa..se umbla doar dupa interesul propriu al bisericutelor vechi.

  4. Doamna Linica a punctat bine,chiar suntem de rasul curcii,o floare nu s-a pus in oras,dar taxele au crescut ca la Monaco….o avem Festivalul Pepenilor si al taxelor!!!! SA VA FIE RUSINEEEEE!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.