Liga Studenților – Universitatea „Ovidius” din Constanța organizează Luni, 18 decembrie, începând cu ora 18:00, în Sala Studio a Universității „Ovidius” din Constanța, un Spectacol Caritabil menit să introducă invitații în atmosfera Crăciunului. Accesul se va face pe bază de invitații. Această activitate se desfășoară în cadrul proiectului „Be a Santa 2.0”.

„Be a Santa 2.0” este un proiect organizat de Liga Studenților – Universitatea „Ovidius” din Constanța care se desfășoară în perioada 4-20 decembrie. Acesta se află la cea de-a doua ediție, anul trecut bucurându-se de o mare reușită.

Moș Crăciun și-a amplasat sacii în perioada 5-17 Decembrie în Campusul Universităţii „Ovidius” din Constanţa (Corpul A și Corpul B), în Căminul Faleză Nord 2 (Pescărie), dar şi în Căminul C1. Aici toți doritorii pot veni si lasă obiecte vestimentare, jucării, alimente neperisabile.
Dacă sacul este neîncăpător pentru cadourile voastre, ajutoarele moşului sunt mereu disponibile pentru a ridica cadourile oferite.

O activitate de tradiție pentru acest proiect este ALL STAR GAME, meciul de baschet care reunește cei mai buni jucători din zona de sud-est a României și care se va realiza pe data de 15 decembrie, în Sala Sportului din Constanța, în parteneriat cu Baschet Club Athletic Constanța, unde toată lumea este invitată să aducă plusuri si alte jucarii care într-un moment special, în pauza meciului, vor umple terenul de joc al sălii.

Toate lucrurile strânse vor fi sortate și donate pe data de 20 decembrie familiilor cu un statut social scăzut din localitățile județului Constanța.

Be a Santa 2.0” este un proiect marca Liga Studenților din Universitatea „Ovidius” – Constanța și se bucură de colaborarea cu Universitatea Ovidius din Constanța, Direcția Județeana de Sport și Tineret Constanța, Catena, BC Athletic, #hashtag, Star Academic Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.