În urma publicării rezultatelor selecției proiectelor Erasmus+, Liceul Teoretic ”Callatis” Mangalia a primit aprobare pentru finanțarea unui nou proiect, în valoare de 64.759 euro. Este o veste excelentă și o oportunitate minunată pentru școală, elevi și cadrele didactice implicate.

Cu finanțarea europeană obținută prin Erasmus+, proiectul pentru mobilități în domeniul formării profesionale, cod acțiune KA121 VET, oferă o oportunitate unică pentru 20 de elevi de la specializarea matematică-informatică și pentru 2 profesori de informatică de a participa la stagii de pregătire practică în cadrul firmelor de IT europene. Aceasta este o oportunitate excepțională de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele într-un mediu profesional real și de a învăța de la experți din industria IT.

Stagiile de pregătire practică în cadrul firmelor de IT europene vor oferi elevilor o perspectivă concretă asupra activității și cerințelor din industria IT, le vor permite să aplice cunoștințele teoretice într-un mediu practic și să se familiarizeze cu tehnologiile și procesele de lucru utilizate în industrie.

Felicitări celor implicați pentru obținerea finanțării și le dorim succes în derularea proiectului Erasmus+!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.