[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130928doit.mp4″]

Pe o vreme neprielnica, ploaie si vant, sute de elevi din Mangalia au iesit sa sustina campania “Let’s Do It, Romania!”. Sub indrumarea invatatorilor si a dirigintilor, coordonati de d-na Marcela Stancu reprezentant RoRec, elevii au reusit sa stranga deseurile de pe faleza Mangalia (intre Club Nautic Mangalia si hotel Tosca din Saturn).

Proiectul “Let’s Do It, Romania!” presupune curatarea deseurilor din arealele natural (paduri, campii etc.) si a fost lansat in Romania de catre Liana Buzea, presedintele Asociatiei EcoAssist, dupa modelul initiat de Estonia, tara care a lansat, în 2008, conceptul de curatenie in toata tara, intr-o singură zi: “Let’s Do It, World!” .

Prima actiune de ecologizare “Let’s Do It, Romania!” a avut loc la 25 septembrie 2010, când peste 200.000 de voluntari au participat la curatenie in toata tara. In 2011, au participat 300.000 de voluntari, iar în 2012, 150.000.

5 COMENTARII

  1. De remarcat (min 2.30, 2.45 …) ce veseli si dornici de distractie sunt cainii Mangaliei. Acolo , e plaja, printre turisti, au stat toata vara.
    Primaria pauza …

  2. Cine exploateaza acesti copii ? mi se pare o ”mizerie” actiunea asta. Casca bine ochii ”primarule”ce ? nu exista firme de curatenie din Constanta sau ce ?

  3. Nu exploateaza nimeni nimic. Este o actiune de constientizare (ar trebui cei de toate varstele). Sa-l lasam pe primar in pace de data aceasta.

  4. ce nu imi place este faptu ca s-a facut curat si pe domenii private care sunt obligati sa isi faca singuri curatenie..ma refer la plaja mangalia care e plina de umbrelute..nu cred ca sunt umbrelutele primariei…ala de ce nu isi face curat care are plaja?….dupa aia…portu…in fatza la mafiot…ala iar..dc nu isi face curat? asta nu imi place la campaniile de acest gen (ca nu e prima oara cand se face curat peste tot) sa ma duc sa fac curatenie…si fac doar pe domeniu public..si sa se gaseasca cate un mos sa ma certe ca de ce nu am luat gunoiu si din fatza la restaurantu cutare sau din parcarea hotelului cutare…pai nu am inteles….fac curat la toti mafiotii?
    \

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.