[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120326amenda.flv”]

18 COMENTARII

 1. si? ce nu iti convine?? candideaza sit u la primarie si pe urma daca cistigi poti sa te si c**i in fata primariei…

 2. Ar trebui sa-i luati un interviu sefei Serviciului Politiei Rutiere Mangalia si sa o intrebati de ce nu se aplica legea cu privire la stationarea si parcarea in locurile interzise, care mai sunt si specificate cu indicatoare rutiere. Daca acum se circula infernal din cauza celor care stationeaza aiurea, ce o sa se intampla in sezonul estival ?

 3. SI CEI DELA CIRCULATIE PROCEDEAZA LA FEL, ASA CA CE TE ASTEPTI DE LA CEI DIN POLITIA LOCALA. NU STIA NICI CE ACTE SUNT NECESARE CONTROLULUI, ASTA CA SA NU MAI AMINTIM DE LEGE.

 4. 1. Stationarea intre Primarie si sensul giratoriu !!!
  2. Circulatia pe sens interzis pe str. Mihai Viteazul !!!
  3. Intoarcerile facute in intersectii !!!
  4. Nerespectarea semnului ,,Cedeaza trecerea,, in zona casa Armatei !!!
  5. Lipsa semnului ,, Cedeaza trecerea,, la intrarea dinspre Portului pe drumul de iesire din Mangalia !!!
  Si cate si mai cate…in vreme ce agentii de la rutiera si cei ai politiei locale ,,freaca,, masinile statului platite din banii nostri aiurea-n tramvai.

 5. Buna si ironia la timpul ei, dar in Mangalia s-a depasit si nivelul asta al ironiei; Situatia este chiar grava. Vinovatii principali sunt cei doi primari; Iorgus si Tusac, (secondati de consilierii locali). Sunt vinovati pentru ca in loc sa amenajeze (sau sa construiasca) parcari in tot orasul, ei au “vandut” la smecheri fiecare palma de pamant aflata in patrimoniul orasului. Dau doar doua exemple:
  -Pe str. Portului in apropiere de intersectia cu Oituz, unde si-a facut Raim “Galerie comerciala”, era amenajata deja o parcare, dar daca tiganul a pus ochii pe acea bucata de teren, primaria i-a si facut acte pe el. Acelasi lucru sa intamplat si pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, langa statia de taximetre. Si-a facut Raim o baraca (bodega), ca mai apoi sa ocupe tot coltul respectiv. Si acolo mergea o parcare, eventual supraetajata, parcare care ar fi descongestionat tot bulevardul, care (fie vorba intre noi) numai a bulevard nu arata cu o singura banda libera pe sens, iar pe alocuri nici macar o banda intreaga. (Asta din pricina unor nesimtiti care padcheaza in spic, si daca au si o masina mai lunga, ocupa o banda si jumatate, de trebuie sa stai cu masina si in urma unei biciclete daca se intampla sa treaca pe acolo).
  In asemenea conditii, e cam greu de respectat regulile de parcare si stationare, iar militienii locali abia asteapta sa-si arate “muschii” (in fata celor fara pile) desi ma indoiesc ca au calificarea necesara pentru a fi agenti de circulatie.

 6. nici de acel zis semafor de la posta nu se tine cont,bine de unele persoane, cum ar fi d-nul Sebat care ignora semaforul si trece pe rosu !!!!!!!!

 7. da’de strada rozelor ce ziceti?daca ai ghinionul sa fie ocupata prima banda , si sa mai dai si de un smecher care a parcat chiar pe banda pe care se mai putea circula….

 8. oamenii trebuie sa isi faca meseria ce-i drept, dar nu ar fi mai bine sa inceapa sa dea exemple cu cei cu ML-uri? mag si altii

 9. acesta e material vechi fumat si digerat de alte site-uri de aproape un an , altceva mai de actualitate ne aratati ?

 10. Amice Zip, Locala, sau din primarie; Amenda tocmai ce s-a platita. Unde e materialul vechi? De fumat ai fumat tu ceva. Cred ca totusi in sinea ta esti un om integru si iti schimbi parerea ca in Mangalia trebuie sa fim scalvii unor indivizi dubiosi…

 11. Am mai facut noi referiri dar nu strict la cazul acesta unde s-a platit amenda de curand si se face demersul legal in urmatoarea perioada de tragere la raspundere a celor implicati. Trebuie sa invatam ca avem drepturi. Daca noua ni se intampla pe fata aceste lucruri cu camera video deschisa, ce se intampla cu cetateanul de rand care nu are dovezi sa ajunga in instanta? Plateste ! Nu sinteti satui de masini parcate ostentativ pe treceri de pietoni sau chiar in mijlocul strazii ? Urmeaza sa vedem blocarea si ridicarea masinilor in urmatoarea perioada chiar daca parcari nu avem. Asa o fi invatat si primarul nostru ceva de la Udrea cu parcarile Dali. Tot in urmatoarea perioada ne asteptam sa platim pentru stationarea in parcare si logic fara garantia securitatii autoturismului. Ghiciti cine va avea in concesiune parcarile din Mangalia….

 12. Bunaaa !!! Imi poate da si mie cineva adresa de la rutiere Mangalia, ca am primit o ameda in afara localitatii pe langa 23 august, ca cica am luat o curba semnalizata cu 50 km/h cu viteza de 90 km /h. Faza e ca am cautat adresa pe plic si pe procesul verbal dar nu exista. si din cate stiu trebuie sa trimit o copie dupa chitanta si una dupa proces la sediul agentului rutier :D.

 13. Poliţia Mangalia
  Sos. Constantei, 1, Mangalia, Constanta, 905500, Romania tel: 0241.75.13.05

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.