In cadrul celei de-a doua editie a Taberei prieteniei literare “De amicitiae”, tabara care s-a desfasurat in perioada 25 – 29 iulie la Pensiunea Faur, localitatea Petresti, jud. Alba, poeta Ana Podaru si-a lansat volumul de poezii “Spinul din talpa”.

Evenimentul a fost prezentat de poeta Mariana Moga, iar trupa de copii „Glasuri de argint” din Vulcan, pregatita de prof. Ileana Berki, a sustinut un program artistic.

3 COMENTARII

  1. Felicitări pentru lansarea acestei cărți și pentru toate lansările.inima mea este alături de dumneavoastră.stimă și respect!

  2. Felicitari: Ana, Mariana, Sergiu, Ileana! Sunteti minunati, dragii mei prieteni. Vă multumesc pentru privilegiul de a fi alături de voi la acest act de cultură. Mangalia TV, felicitări și ție, ai arătat că se poate face cultură oriunde în lumea asta mare!

  3. Lacrimi grele , suferinta si durere ! PRETUIRE , STIMA SI RESPECT ! Cartea , CLEPSIDRA CU SENTIMENTE , Plina , plina de stele , de lumina ,iubire si credinta , in frunte cu distinsa doamna a poeziei ,MARIANA MOGA , INITIATOAREA SI ORGANIZATOAREA , ACESTUI MARE PROIECT , IMPLINIT SI CUNOSCUT IN TARA , SI PESTE HOTARE , Din pacate traieste o mare si adanca durere , impreuna cu absolut toti prieteni dragi ! PAREREA DE RAU E APASATOARE . PRIN DOLIU CE E SI VA FI PURTAT DE FIECARE , PRIN NESFARSIT REGRET ! Minunata fiinta , mare , mare poeta , cu poezii fara asemanare , nu vei putea fi niciodata uitata ! ITI MULTUMIM !!! IERTARE ! …………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.