40 de zile

Evenimentul va avea loc sambata, 28 martie, ora 18:00, la Casa de Cultura din Mangalia.

În teatru, Chris Simion este cunoscută ca un regizor de avangardă. Spectacolele ei reprezintă provocări atât pentru actorii cu care lucrează, cât şi pentru spectatorii care îi prizează poveştile.

Acum, Chris Simion îşi provoacă cititorii lansandu-si cea de a noua carte.

Noul său roman 40 de zile, publicat de editura TREI, se lansează printr-un turneu unic în România: 40 de zile, 40 de oraşe, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii.

Calatoria autoarei  a început la 1 martie la Bucureşti şi se va încheia pe 9 aprilie.

În această perioadă, Chris Simion se va întâlni cu cititorii din Focşani, Bacău, Piatra Neamţ, Iaşi, Suceava, Baia Mare, Oradea, Arad, Timişoara, Deva, Reşiţa, Turnu Severin, Ploieşti, Constanţa, Braşov, Tg. Mureş, Turda, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Rm. Vâlcea, Brăila, Galaţi, Tulcea, Călăraşi, Piteşti, Mangalia, Giurgiu, Făgăraş, Buşteni, Craiova, Alexandria, Buzău, Slobozia, Câmpina, Predeal, Sinaia, Târgovişte.

După bestseller-ul Ce ne spunem când nu ne vorbim, Chris Simion ne propune 40 de zile,  un roman-basm care îţi dă poftă de trăit în adevăr şi frumos.

O carte scrisă în 40 de zile, un joc al introspecţiei şi al (re)găsirii de sine. Recomandat persoanelor aflate în derută existenţială, cu alergie la minciună şi cu tulburări de maturitate. Jocul începe cu o singură pistă: sufletul tău. În fiecare zi cobori în tine, în adânc. N-ai cum să te-ntorci, n-ai cum să te-opreşti ci doar să mergi înainte. Ultima zi este răscrucea, momentul deciziei: “încotro?”. Cele 40 de zile de reflecţie şi sinceritate îţi dau răspunsul şi la final nu mai ai nicio şansă de ezitare…simţi exact pe unde s-o iei.

Chris Simion s-a născut pe 20 august 1977, în Bucureşti. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ – Bucureşti, secţia teatrologie, în 2000, şi secţia regie teatru în 2005.

Prima carte, Dragostea nu moare. O concluzie la 16 ani, i-a fost publicată în 1994, autoarea fiind numită de criticul George Pruteanu „un fel de pui de Cioran în fustă lungă şi neagră“. La 17 ani i se publică Dogmatica fericirii, iar în prefaţa cărţii actorul Florian Pittiş scrie: „Citindu-ţi cartea am tras şi eu o concluzie. „Vrei să fii fericit? Dacă eşti pregătit să suferi, iubeşte! Chris Simion… nu eşti cumva o reîncarnare a mea?“. Alte titluri publicate: Disperarea de a fi (1996); De ce nu suntem ceea ce putem fi?(1997); Spovedania unui condamnat (1998/2000); În fiecare zi, Dumnezeu se roagă la mine (2002), Ce ne spunem când nu ne vorbim (Editura Trei, 2010).

În 2009 devine membru al Uniunii Scriitorilor din România.

 Printre spectacolele care au consacrat-o in lumea teatrului se numara: “Oscar si Tanti Roz”, “Maitreyi”, “Mecanica inimii”, “Hotii de frumusete”, “Dragostea dureaza 3 ani”, “Scaunele”, “Hell”, “Studii despre Iubire” si multe altele.

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua, aș dori să iau legătura cu scriitoarea Chris Simion. Suntem interesați să ne onoreze cu prezența la o acțiune cu tineri de liceu și cadre didactice. Vă rugăm să ne transmiteți un număr de telefon.
    Mulțumim anticipat.
    Adresa de mail: petrutamihai007@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.