Lansare de carte la Bookstore&Tea Mangalia: “Dincolo de moarte” de Marius Lungu

0
100

Ce este viața? Ce este moartea? Ce este existența? Sunt unele dintre problemele existențiale care ne frământă pe tot parcursul vieții, dar mai ales în momentele de criză. Adică atunci când cineva drag dispare de lângă noi, când ni se pune un diagnostic implacabil sau în alte situații în care trecem prin crize profunde.
Citind cuvintele de aici ne vom da seama că viața nu se termină în moarte. Că moartea este un simplu eveniment al unei stări. Și că viața este una cu existența, neavând nici sfărșit și nici început.
Cercetând în detaliu experiențele obișnuite ale vieții, ne vom da seama că lucrurile nu sunt chiar așa cum credeam. De la un capitol la altul vom descoperi falsitatea credințelor și convingerilor care ne-au încorsetat și ne-au produs atâta suferință.
Pe unii, ceea ce este scris aici i-ar putea elibera de suferință. Pe alții, i-ar putea distra. Iar pentru alții ar fi începutul căii către Adevăr; către Sine, către natura noastră reală.
Cartea se bazează pe întâmplări reale și pe ficțiuni, împletite pe structura Căii Directe. Ce este Calea Directă? Este metoda cea mai rapidă și elocventă a cunoașterii de Sine. Este sinteza cea mai limpede a învățăturilor Advaita-Vedanta, singurele învățături care ne arată Adevărul și ne dezvăluie ce suntem în realitate.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie 2018, începând cu ora 17.00, la libraria Bookstore&Tea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.