Primăria Municipiului Mangalia şi Clubul Artelor “Solteris”, în parteneriat cu Filiala Crucii Roşii din Constanţa organizează, joi, 6 decembrie, începând cu ora 18.30, la Casa de Cultură un eveniment umanitar, în scopul strângerii de fonduri pentru o fetiţă bolnavă de cancer. Manifestarea culturală cuprinde o lansare de carte a scriitoarei Dora Alina Romanescu, din Mangalia care dedică volumul cu povestiri intitulat: “Pe drumul dorului şi al destinului”, nepoatei sale de numai doi ani, care suferă de o boală gravă. Cartea se referă la povestiri decupate din viaţă, ce se încadrează în cele zece porunci bisericeşti şi costă 30 de lei, bani care o vor ajuta pe Ioana Alberta să se bucure în continuare de inocenţa copilăriei. Fetiţa a fost  diagnosticată, recent, cu neuroblastom gradul IV, o formă rară de cancer la copii. Sub deviza: “Citiţi o carte pentru Ioana Alberta”, doritorii care susţin lupta cu cancerul la copii o pot ajuta pe micuţă să se facă bine. Ea are nevoie urgent de  intervenţie chirurgicală şi tratament în străinătate. Tot în scop caritabil va fi scos la licitaţie un tablou al cunoscutului artist plastic din Mangalia, Robert Perko.

7 COMENTARII

 1. mda..urat din partea voastra,nici macar video nu ati atasat la acest comunicat,la ce ati mai filmat?..sa va aflati in treaba asa de forma?….sau …………..

 2. Draga domnule sau doamna ma uimeste comentariul dvs. Si nu inteleg de ce atata rautate. Aveti ceva impotriva noastra sau comentati doar asa de dragul artei. Chiar sunt curios. De peste un an si jumatate incercam, prin propriile puteri financiare si materiale, sa va punem la dispozitie informatii video de la diverse evenimente. Am participat si ne-am implicat in numeroase activitati sociale si nu numai.
  Dar, din pacate, Mangalia este un oras atipic, cu oameni care in loc sa fie recunoscatori mai bine te critica si arunca cu noroi. Avem o societatea civila, care, in loc sa fie constructiva si sa ia atitudine, prin diverse metode, mai bine se ascunde in spatele letargic al impotentei individuale.
  Da, urat din partea noastra ca filmam asa, sa ne aflam in treaba.
  Dar trebuie sa va dezamagesc. Filmarea va fi postata, cu ceva interziere, pentru ca, daca nu stiati, filmarile se mai si editeaza, lucru care dureaza.
  Oricum, va multumim pentru ca ati participat la acest eveniment, pentru ca ne-ati vazut acolo si pentru ca ne urmariti.

 3. Uite vaca-n targ! Comunicatul e datat cu 5 decembrie. Evenimentul a fost pe 6. Doreai pe 5 sa-ti ataseze filmare? Pai daca ai fost acolo vaca-n targ ce te mai plangi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.