La mulți ani, Marieana Oleniuc!

0
210

Apreciata artistă plastică, Marieana Oleniuc, împlinește astăzi o frumoasa vărstă.

S-a născut în Mangalia , pe 10 decembrie 1959. A absolvit Liceul din Mangalia în 1978, urmând în 1992 și 1999 cursuri de specializare, respectiv de perfecționare în economie și management. Trăiește în Mangalia, iar din 1993 își conduce propria afacere, în domeniul încălțămintei și marochinăriei.

Pictura a fost o pasiune ascunsă până în 2013, an în care artista decide să expună lucrarile publicului larg. Participă la numeroase expoziții de grup atât în țară cât și în străinătate iar lucrarile îi sunt apreciate cu numeroase premii și diplome. Prima expoziție personală are loc în 02 martie 2014 sub numele  “Femeia – grație divină“ la Cercul Militar Mangalia.

Pictez din nevoie sufleteasca, din nevoia de a crea lucruri frumoase si o fac prin propriul limbaj. Ma exprim mai bine prin culoare decat prin cuvinte. Tablourile sunt realizate in culoarea sufletului meu in momentul creatiei.

Subiectul de investigatie este femeia. Femeia in frumusetea ei, in stralucirea ei, simpla, in cadrul familial, sensibila, in intimitatea ei, in destindere, comunicand bucurie sufleteasca.” – Marieana Oleniuc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.