În perioada 8-11 aprilie 2014, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, cu sprijinul Statului Major al Forţelor Navale, al Primăriei Municipiului Mangalia şi al unui grup de colaboratori, organizează la Mangalia Olimpiada naţională la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, pentru elevii claselor XI-XII, de la profilul Servicii, domeniile turism şi alimentaţie şi economic, administrativ, comerţ.

La această competiție participă 165 de elevi din toate judeţele ţării, însoţiţi de profesori, precum şi 22 de profesori evaluatori, membri ai  comisiei  naţionale.

Cele două probe de concurs (teoretică şi practică) se vor desfăşura la  Liceul Tehnologic „Ion Bănescu” din Mangalia, iar  cazarea şi masa elevilor şi a profesorilor este asigurată la trei  hoteluri din Mangalia şi un hotel din Saturn.

 Organizatorii oferă participanţilor şi posibilitatea petrecerii activităţilor extracurriculare într-un tur al obiectivelor turistice din Mangalia şi al Hergheliei Mangalia.

3 COMENTARII

 1. Imi pare rau sa vad ca , principalul organizator, Colegiul Economic Mangalia nu este amintit in acest articol .Mai bine de 40 de cadre didactice de la Colegiul Economic s-au ocupat si se ocupa in mod direct cu organizare acestei olimpiade .

 2. Multumim ca ati facut aceasta informare, ne bucuram ca principalul organizator este Colegiul Economic, dar vina nu ne apartine. Asa este comunicatul primit de la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta.

 3. Delia Casiana are dreptate
  dar este doar vina celor de la Inspectoratul Judetean, nu a noastra, a colegilor de la Liceul Tehnologic Ion Banescu.
  Am tot incercat sa le spunem !
  Oricum, a fost un efort comun, al colegiului economic si al Liceului Ion Banescu si, veti vedea, va fi un succes!

  Cu drag,
  XXX

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.