CallatisPrimăria Mangalia, împreună cu Fanomania Holding și Asociația Callatis Fest-Marea Neagră, organizează, în perioada 22-25 august, în Portul Turistic Mangalia, o nouă ediție a Festivalului Callatis. Cele patru seri ale evenimentului vor fi structurate astfel: Seara  I – Gala Premiilor VIP; Seara II – Dor de Callatis; Seara III – Miss Diaspora; Seara IV – Fanomania. Pe scena plutitoare din Portul turistic vor evolua artiști consacrați atât din domeniul muzical, dar nu numai. Printre numele care vor urca pe scena Festivalului Callatis, în serile I, III şi IV, se vor regăsi Compact și Felicia Filip, Timpuri Noi, Mihai Mărginean, Nicole Cherry, Julia și Romeo Saleno, Gheorghe Gheorghiu, DJ Ryno și Silvia, Ovidiu Komornic și mulți alții. La secțiunea dedicată muzicii populare (seara II), spectatorii prezenți vor putea asculta melodii ale unor interpreți celebri, printre care Maria Dragomiroiu, Aneta Stan, Valeria Arnăutu, precum și ansambluri de dansuri din România, Bulgaria și Republica Moldova. Ca și anul trecut, finanțarea Festivalului Callatis se va realiza fără implicarea bugetului local.

17 COMENTARII

 1. Fanomania srl firma lui Tanase si Dumitrana de la Bucuresti? Aia facuta in 2013 fara angajati? Asociația Callatis Fest-Marea tot din Bucuresti, facuta in 23 iunie 2013? Ba ne mai prostesc mult astia de la primarie?

 2. Sunt curios daca vanzatorii de pe langa festival o sa aiba case de marcat si nu o sa se uite la noi cand cerem bonu’.

 3. vine si Georgescu cu pepeni si inghetata, Radu cu lampioane va fi ceva de neuitat.

 4. Asta nu este festival este o rusine de festival.Sa ne uitam la ani din urma si ne vine sa radem.Cred ca organizatorii op fac special casa il regrete lumea pe Iorgus iar cate uninii chiar pe Tusac.Asa este cand lucrezi cu colaboratorii lor.

 5. Asta nu este festival este o rusine de festival.Sa ne uitam la ani din urma si ne vine sa radem.Cred ca organizatorii o fac special ca sa il regrete lumea pe Iorgus iar cate unii chiar pe Tusac.Asa este cand lucrezi cu colaboratorii lor.Nu trebuie sa ne mire pe nimeni ce se intampla

 6. furaciune pe fata si evaziune la vedere…cine sa i mai verifice si pe astia daca sunt toti la un loc…poate DNA ul sa vina si pe la noi ca si asa USL ul nu mai e ce a fost. 😉 Ia sa vezi cum ii leaga pe astia de fug ca potarnichile

 7. Mda, il regretam pe Iorgus ca platea cate 300.000 de euro la festival. Din banii vostri. Astia ar trebui legati ca-l fac gratis.

 8. vreti un callatis ca ani trecuti ?
  pai hai sa cerem toti Domnului Primar sa ne organizeze unul ca in fiecare an nu sa schimbe regulile cum vrea dansul,presupun ca nici invitati de anul acesta nu sunt la marile asteptari ca ani trecuti

 9. Face omu’ ceva,nu e bine,ca de…oamenii sunt pretentiosi,fitosi.Daca tot nu costa nimic primaria si nici voi nu platiti vreun leu, de ce mai tot incercati sa va dati interesanti???

 10. mo…deocamdata muzica populara place la toti.
  cine n-o intzelege chiar e neo-mo…….
  adica neo-dobitoc.
  …………………
  parerea mea !!!

 11. Cand ai gaura in bugetul primariei de 12 milioane de euroi si vrei sa-i satisfaci pe micuti cu dilaila, mai sare CD-ul,mai aduci solisti de umplutura care cer putin si dau la fel, si te gandesti ca toate trec si vine toamna si gigacaloria tot in capul primarului aterizeaza….ca, care nu ,,are” ei cu ce plati, ca vrea multe ala micu’ cand incepe scoala ( daca o incepe!), ca berea la pet e tot mai scumpa si mocangeala e mostenita din mandatili anterioare…..Cum papaucii ma-sii de viata sa iasa un Festival pe masura numelui si renumelui cand durerea pierderii regelui nostru drag si rrom eclipseaza orice bucurie trecatoare. Degradare neamule si promiscuitate de-ti vine sa-l crezi si pe Rsputin in ziua de 23, chiar daca trecu asa cum veni fara apocalipsa si alte balarii de furtuni magnetice. Doamne Ajuta-ne si pe noi sa gasim totusi calea cea buna si sa ne mai facem bine odata sau de doua ori sau de cate ori o mai fi necesar pt. ca alta speranta lumeasca personal nu mai am chiar daca sunt un om muncitor, cinstit si corect simt cum in fiecare zi devin tot mai confuz…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.