• Peste 70 de copii vor merge după vacanța de Paște într-o grădiniță complet nouă. Realizarea acestui nou proiect cultural-educativ din comuna Limanu a fost posibilă cu strădaniile tuturor celor din echipa coordonată de primarul Daniel Georgescu – aparatul Primăriei și consilierii locali și cu sprijinul parlamentarilor PSD, Inspectoratului Școlar Județean și al Ministerului Educației.

Aveam nevoie de o grădiniță nouă! Clădirea veche era o ruină, motiv pentru care ne-am dorit o lucrare trainică și de calitate. A durat mai mult decât am anticipat, dar rezultatul este cel preconizat. Este o realizare uriașă pentru comunitatea noastră”, spune Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

În plus, Limanu crește! Este o realitate că din ce în ce mai multe familii tinere se mută aici. Lumea vrea să locuiască în comuna noastră. Este și rezultatul investițiilor majore în școli și grădinițe, dispensare și infrastructură. Și vom continua! Vrem să sprijinim și părinții activi, de aceea noua grădiniță va funcționa cu program prelungit, începând din această toamnă”, a completat primarul Daniel Georgescu.

Grădinița este pe strada Macului din Limanu are 900mp, 4 săli de clasă de circa 60 mp, o sală polivalentă pentru activități, bucătărie proprie, 150 mp de spații de joacă dar și un cabinet medical. Au fost și mari provocări, primul contract încheiat cu constructorii fiind reziliat, din cauza depășirii termenelor și condițiilor asumate.

Mulțumesc consilierilor locali pentru susținerea necondiționată, comunității pentru înțelegere și răbdare. Mulțumesc invitaților speciali care au fost mereu lângă noi – Florian Lixandru – secretar de stat în Ministerul Educației, Felix Stroe – președinte PSD Constanța, Marilena Dragnea – subprefect al județului Constanța, dar și tuturor celor care ne-au onorat astăzi cu prezența: reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean dar și colegii de la PSD și TSD. Totodată, mulțumesc colegilor din Partidul Social Democrat Constanța care ne susțin toate proiectele. Valoarea investiției depășește 5 milioane lei, din care 2,2 milioane au fost atrase prin PNDR. Restul de bani au reprezentat un efort din bugetul comunei”, a conchis primarul Daniel Gheorghe Georgescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.