[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121124caldura.flv”]La cererea cetatenilor am mers la centrala 10 sa vedem situatia caldurii

78 COMENTARII

 1. Dane, lista poate continua . După 17 (cu mici probleme – deşi sunt mari 😉 din moment ce de trei zile lucrurile nu sunt în regulă acolo) vine CT 18, care astăzi la ora 16.20 şi-a dat duhul de tot. Probabil te-a informat Musledim. El fiind de faţă . Am înţeles că soluţie de rezervă nu există pentru noaptea asta şi mâine, deci trebuie s-o clasificăm la problemă mare 😉

 2. Centrala 18 nu merge de vineri dimineata.Caloriferele erau doar caldute si azi,sambata,s-au racit detot.Faceti ceva si aici!!!

 3. Felicitări pentru curajul de a face transparentă problema încălzirii. Recunoaşterea printre rânduri a heirupismului iniţial şi a amatorismului în abordarea unui subiect teribil de complicat poate fi un prim pas pozitiv în rezolvarea problemei căldurii şi vă oferă mai multă credibilitate.

 4. multumim mangalia tv( orasul groazei) si un sfat bun pentru cei care au ocazia sa plece din acest oras sa o faca fara sa ezite

 5. De ce ati pus pompe noi,filtre,de ce ati curatat cazanele ? Ne spui ce vor sa auda , vorba unuia,doreii !
  Recunoaste dracului ca luati combustibil de 2 lei si de aceea s-au “dus” pompele de combustibil pe arzatoare in doua saptamani ! Pompele alea ar fi trebuit sa functioneze aproape un sezon !

 6. la ora asta 19:45 centrala 7 e praf, caloriferele sunt aproape reci….iar afara sunt 3 grade…incercam sa aerisim si apa este calie…..ati terminat combustibilul domnilor edili ai orasului???? dimineatza (05:30) nu este presiune si nici apa in instalatie….

 7. Cum “asta noapte mici probleme la centrala nr.9” mai nenorocitule, cand aceasta centrala nu are caldura de 3 zile? Si la ora asta caloriferele sunt RECI!

 8. Va bateti joc de oameni la fel ca iarna trecuta,cu toate ca azi in oras am auzit ca sunt cartiere unde stau cu geamul deschis,e prea cald(25 grade),eu saptamana asta am avut doar o zi caldura si anume joi,bun asa,parca nici nu s-a schimbat primarul!!!!!!!!In tara asta suntem buni doar sa platim taxe si atat,daca vine vorba de drepturi atunci totul se schimba,nu sunteti in stare nici macar dreptul la decenta sa ni-l acordati,Deja mi-e scarba de tot ce se intampla in tara asta!

 9. cand se porneste centrala 10? este ora 22 si noi tremuram in casa! afara sunt 4 grade! domnul georgescu daca ar fi cinstit,ar trebui sa plateasca locuitorilor orasului, care sunt conectati la incalzirea centralizata,contravaloarea kilowatilor consumati sau alte surse de incalzire ,cand centralele aflate in admistrarea lui nu functioneaza!!

 10. “domnul ” georgescu nu poate fi arestat , asa cum au facut cu nikitas ? care e deosebirea dintre ei !ori se asteapta temperaturi mai scazute ! dom’ primar ,ori ii dai bani de combustibil ori spune-i sa plece ! numai minciuni in acest “clip ” !

 11. Asteptati sa iasa lumea la vot……….,dati drumul la caldura fira-ti ai dracului de nenorociti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Stati fara grija. La centrala nr. 9 cica maine va veni o echipa
  ( daca va veni). Pana atunci o sa se mai chinuie “baietii”; vor mai da drumul la fumul ala negru, ca sa ne arate ca se lucreaza.

 13. Nu cred. Centrala asta e identica cu centrala nucleara de la Cernavoda. Nu se schimba asa cu una cu doua.
  Si-apoi au obosit azi dimineata cat au muncit. E duminica, stau si ei cu familia, la caldura.

 14. Asta e o mare bataie de joc ,la Neptun nu este caldura de ieri de la ora 11,patim exact ca iarna trecuta ,ne apare mucegaiu in casa copii ingheata ,nu va ma bateti joc,tot spuneti ca nu mai sant probleme cu furnizarea caduri si numai probleme .Mnicinosilor

 15. bine ca ne-ati lamurit.tot de la combustibil e problema.va mai exista problema asta.nu trebuia sa se infunde in 8 zile de functionare si nici pompele sa se strice.poate va vine mintea la cap si o puneti pe gaz.

 16. iar este defectiune la centrala nr 10 Cred ca au angajat tamplari nu fochisti. Deja o dam in penibil. Cel mai jalnic oras din Romania

 17. atata gargara degeaba, caloriferele sunt tot reci, deci unde este transparenta promisa? cei de la goldterm trebuie sa aiba puterea sa recunoasca daca au dat-o in bara. noi suntem destul de rabdatori, dar sa nu se mai laude georgescu ca da caldura cand de fapt se intampla altceva si majoritatea cetatenilor acuza lipsa caldurii. daca nu gaseste solutii sa lase locul altuia mai priceput.

 18. MANGALIA,TV veniti si la centrala de pe 1 Decembrie ce dintre turnuri(T1 SI T2)si aicie o problema de 2 zile nu avem caldura,s-au stricat pompele am inteles.

 19. centrala 10 cica au reparat-o sambata. a mers duminica si poate azi pe zi. acum caloriferele sunt reci si nici presiune nu mai este in instalatie. acum sunt cam 7 grade afara. ce vom face cand vor fi pe minus? tremuram ca anul trecut? de ce nu se inlocuieste combustibilul?

 20. Mangalia tv,am o singura intrebare,in seara asta la sedinta cu domnul primar vorbeau ca sant sabotati ,ca uni asa vor sa nu merga lucrurile in Mangalia ,sa stea cetateni in frig ,lamuritine va rugam ,mai are vre-o putere domni care se spune ca ne saboteaza sa nu avem caldura?daca centrala este a primariei ce poate sa mai saboteze?eu cred ca patim exact ca asta iarna

 21. De ce acolo iti faci vechu?o.h .., iti da Badragan de baut ? Ai caldura mai bolule in casa ? sau tu esti ala care sabotezi ?uite na ca avem un infractor

 22. la noi e o vorba : “orice minune tine 3 zile” ,numai ca la centrala 10 a tinut numai o zi..caloriferele sunt reci…georgescule fa ceva cu centralele astea sau cu combustibilul ca altfel venim peste tine

 23. ce se intampla la centrala 10 de pe Negru- Voda? Nu avem caldura de patru zile!!!!!!!Mai avem sperante in iarna asta?

 24. Problema este mult mai simplă decât pare şi mult mai gravă. Combustibilul cumpărat nu are calitatea celui din specificaţiile tehnice ale centralelor. Achiziţionarea combustibilului prost calitativ poate fi ordin politic sau pur şi simplu prostie. Aş fi preferat varianta 2. Fochiştii montează şi demontează arzătoarele, curăţă filtrele ca la cooperativa munca în zadar…noi muncim, nu gândim.
  Vina pentru toate aceste najunsuri suntem noi dezinformatorii şi plătitorii serviciilor nefurnizate.

 25. pompe noi si vai de noi.caloriferele sunt din nou bocna.georgescu asta ne minte-n fata .oras de doi bani.primarul nu zice nimic?! baga capu-n pamant ca strutu.sa vedem voi de la Tv ce ziceti si ce intrebari le puneti.

 26. D-NULE DE LA GOLDTHERM LA TINE IN CASA CATE GRADE SUNT, DACA SE POATE SA IMI SPUNETI CAND SE DA CALDURA PE BLD 1 DECEMBRIE CA SA IMI PROGRAMEZ COPII LA SPALAT , NU DE ALTA DAR FAC PADUCHI.

 27. Revoltător ! De 5 zile nu beneficiem de căldură…
  Un cartier întreg este la mila Domnului ! De 5 zile centrala 18 la care sunt arondate turnurile MG numai funcţionează niciun cazan din cele 5, prin urmare locatarii blocurilor nu beneficiază de căldură şi de apă caldă. Motivele pentru care nu funcţionează, fluturate în presă şi-n alte mijloace de informare, sunt atât de stupide că nici nu le poţi da crezare. Şi atunci … nu văd de ce se miră că oamenii cărcotesc “în piaţă” şi peste tot pe unde apucă despre: calitatea combustibilului, sabotori, pompe, injectoare etc.
  Curios … De ce tace primarul
  Ieri la o adunare de zonă(electorală) cu cetăţenii, am înţeles că vreo 40 la număr, în loc să se dezbată problema principală cu care se confruntă oraşul la această oră, lipsa căldurii în zona MG-urilor şi în multe alte zone, a găsit de cuviinţă să găsească ţapul ispăşitor pentru informaţiile care circulă prin oraş privind slaba calitate a combustibilului. Pe domniile lor îi interesa cine este – ”zvonacul şi cel care rupe afişele” – în loc să dea răspunsuri clare privind modul de rezolvare a problemei curente. Stupid dom primare ! Stupid ! Nici măcar nu ţi-am văzut afişul cu invitaţia pentru adunarea de luni pentru că nu am ieşit din casă fiind “gripat” … deci nu aveam cum să ţi-l rup. Şi în continuare cred că pe 24 iunie 2012 oamenii s-au lăsat păcaliţi şi amăgiţi şi ţi-au acordat votul. Nu ai cum să-mi schimbi crezul. În câteva luni aţi demonstrat, tu şi echipa ta, că nu aveţi experienţă în a manageria un oraş. În anul de graţie 2012 să începi cu experienţe … este dea dreptul revoltător.
  Dom primare, cine este reponsabil pentru faptul că nu avem căldură Să vă dau un indiciu: polemica noastră de la vestitele adunări .
  Nu-i aşa că de toate astea se face vinovat primarul

 28. tot orasu e varza la fel e si primarul si goldthermul si noi dupa ei .ce sa facem, incepem sa consumam din nou curent el.v-am mai zis si mai zic inca o data.caldura de la centrala nucleara sa aduca in mangalia caci nici aceia nu va functiona

 29. Ultima găselniţă pentru lipsa căldurii: un inginer, din ăia vechi, a profitat de încrederea acordată şi a dereglat centralele. Avem promisiunea că vor fi aduşi specialişti de la Constanţa că în localnici nu se mai poate avea încredere. Toată populaţia Mangaliei nu se ocupă decât de dezinformare şi sabotare a noii şi nevinovate conduceri.
  Iartă-ne dom primar dar frigul ne tulbură răbdarea şi ne aduce mereu în minte promisiunile făcute cu gura plină şi de nădejdea cu care am contribuit la înscăunarea domniei tale.

 30. Daca nu e cu suparare, cand vor fi adusi acei specialisti?
  Eu am aproape o saptamana de cand stau in frig. Nu mai pot.
  Nu mai cred nimic .
  N-am crezut ca o sa spun asta vreodata, dar….pacat ca n-a iesit Iorgus primar!!!!!!

 31. la centrala nr 9 au inceput lucrarile pentru gaze…cica in 2 saptamani ar termina…sa vedem caldura cand o sa avem.Anul asta sigur nu,si iar o sa avem o iarna grea…avem copii mici si deja bagam in priza..sper sa fie pe faza enel anul acesta sa nu mai cada curentul…s-a schimbat doar primarulca in rest problemele sunt aceleasi…..

 32. De acord cu ultimile comentarii. Pacat ca primarul este prea surd si nu aude ce trebuie.Se lasa manipulat de cei care au raspunderea pentru buna functionare a sistemului de incalzire si nu numai.Uita ca cetatenii Mangaliei merita respect, macar cei care l-au votat.

 33. iauzi ce spune asta nici el nu crede ce spune auzi totu nou daca un lucru nu e nou nu merge nu-i bun defapt orasul asta nu-i bun nimic nu-i bun nici agenti economici nici doctori nici florari nici angajatii din administratie tot trebuie schimbat relocat inchiriat distrus si inoit totul da absolut totul cred ca si cetatenii si adus totul nou nou bun si frumos sa-i fie pa olac edilului si si celor care-l consiliaza daca in campania electorala nu-i caldura si nu lasati pe nimeni in pace dupa alegeri mangalia se va transorma intr-un Auschwitz

 34. laso ma ca macane,….de pe 24noe pana acum la centrala 10 sa nu se fi reprat e foarte ciudat, …nu cred. Cei de la centrala 10, aveti caldura sau NU ??? restul ce se intampla de va plangeti ? ori aveti coloanele infundate ori centrala e stricata? Dar cum din 33 centrale in oras doar vreo 3-4 au probleme…ce au alea 3-4 centrale? probabil ca nu au mers de cam 1an, cam majoritatea…deci se repara si ele si pe iarna cand o sa fie frig cu minus, toti cei racordati la centrale o sa aibe caldura.
  MUlti se plang pe aici, sa fie reala sau DEVINFORMARE ELECTORALA? ca in prag de alegeri te poti astepta la tot felul de metode. De unde sa stim noi, ca intradevar nu e caldura la centrala sau adresa pe care o dau ce de pe forum ? poate sa fie Reala sau IREALA/Dezinformare.
  Sper ca aceste cazuri sa fie izolate si bine intemeiate.

 35. Cavallis ori esti dobitoc ori scrii din sediul de campanie al USL.Crezi ca scriem pe bloguri asa “just for fun”?Tremuram de frig si este incredibila cauza acestui genocid.Nu suntem atat de idioti sa credem varianta sabotajului caci mingea e la ei in teren,ei detin controlul acestei firme. ..deci exclus(pacat de executia in stil comunist a bietului fochist),nu suntem atat de idioti sa credem ca aceste centrale modernizate cu bani frumosi de rompetrol sunt acum complet nefunctionale asa ca ne mai ramane o varianta :acest combustibil este total ineficient,primarul nu este deloc strain de aceasta achizitie caci daca era l-ar fi demis de mult pe Georgescu insa se naste o intrebare – care a fost scopul achizitionarii unui combustibil de o atat de proasta calitate, deci cu un pret mult sub cel al CLU veritabil?Ei bine, aici va las pe fiecare sa emiteti ipoteza logica si forte simpla dealtfel.

 36. ptr. Degerat:
  Scopul a fost limpede şi clar, comandă politică superioară, parte din compensarea pentru finanţarea campaniei unui “independent”. Preţul nu este cu nimic mai jos decât CLU !

 37. CAVALLIS chiar te rog sa vi sa vezi ca centrala nr.9 nu merge de o saptamana.Si nici nu va mai merge asta pana cand nu vor termina sa o racordeze la gaze…si asta doar cel de sus stie cand vor termina ca ei cu siguranta nu stiu….daca se tin de treaba posibil sa termine..dar ca sa aibe de lucru o pot intinde pe toata iarna ca doar inauntru la centrala e cald….asa ca fi sigur ca cine se vaita se vaita pe drept…eu am fost la centrala si au spus ca posibil sa termine in 2 saptamani doar cu racordarea si apoi sa mai vada ei inauntru cat mai dureaza….asa ca este doar POSIBIL ca mos craciun sa vina cu caldura in calorifere…..

 38. cu un combustibil prost cititi “namol “cu fochisti care nu le spune nimeni ce sa faca si cu un director fost sofer de primar nu o sa mearga treaba niciodata ! or sa spuna numai minciuni pe care le cred doar ei !lumea stie deja adevarul si suntem scarbiti de o sa vomitam pe buletinele de vot!

 39. cavallis stai in banca ta si nu mai scrie prostii! azi 28.11.,ora 9.05 afara sunt 5 grade si in casa nu am mai mult de 19 grade.sunt arondat faimoasei de acum, centrala 10 care merge o ora cu 4-5 pauza
  azi dimineata au fost 2 grade afara si cu ceata…norocul lor(primarie si goldterm)ca inca e “cald” afara
  noi astia care facem frigu’ in case asteptam sa vedem cand afara o sa fie cu minus…
  cavallis,daca tu ai acasa caldura si nu crezi ca 75% din locuitorii mangaliei nu au,poti sa iesi pe teren si sa te convingi…afli unde sunt amplasate centralele 9,10,17 etc si vezi cu ochii tai cum sta treaba…pana atunci …”ciocu mic”!

 40. bai cavallis,esti penibil bai baiatule !probleme ,probl. si iar probleme cu incalzirea si tu le ti isonul.pentru cine lucrezi?!noi stam in frig (nr.10) si tu le iei apararea.nu vezi ca nu se pricep.Georgescu ar trebui sa fie pus director la vreo simigerie sau frizerie,deoarece cu fiarele nu le are.nu-i nici o rusine ca nu se pricepe,dar sa plece dracului odata si sa nu mai incurce treaba.tind sa-i dau dreptate lu` nea Iorgu cand spunea ca nu vor fi in stare sa dea caldura.sa vedem azi ce vor face.noroc cu vremea,dar de vineri vine frigul.

 41. centrala 10 are doar un cazan din cinci in functiune. caldura nu a fost 2 zile si acum caloriferele sunt aproape reci.sterge-te la guritza ca ai ceva maro!

 42. De centrala 10 stie cineva ceva? Mai exista? Este centrala care deserveste cele mai multe blocuri din oras deci o mare parte din populatia acestui oras populatie care acum este ignorata pur si simplu de incompetenta celor de la Goldtherm! Chiar trebuie sa iesim cu parul ca la revolutie? Toate sunt intrebari retorice.

 43. 54.Ultima scuză primită azi de la dispeceratul GT faţă de avariile centralelor: pompele (bulite cu sau fără voie) nu se găsesc în România. Vă anunţ cu acest prilej că eu cumpăr diverse obiecte, cu plata ramburs şi livrarea în maxim 72 de ore din Italia, Gemania sau chiar Norvegia. Pentru a putea ieşi din jena răspunsurilor puerile sugerez conducerii sc GT sa să apeleze fără jenă şi cu multă încredere la facilităţile internetului. Să spui în 2012 că nu găseşti o pompă fabricată în Europa şi să nu poţi intra în posesia ei maxim trei zile, înseamnă că la nivel managerial există un handicap grav.
  În mâinile cui ţi-ai lăsat obrazul domnule primar ?

 44. mie mi-a parut ridicola povestea cu schimbarea sitelor la filtre.
  e de desene animate, ca sa nu se mai infunde filtrele punem site mai mari ca sa protejam filtrele chiar daca se strica injectoarele
  e ca si cum ai pune o sarma groasa in siguranta sa nu se mai strice chiar daca se va arde apoi toata instalatia casei, cu casa cu tot
  doamne in ce tara vesela traim!

  in alta ordine de idei, pe ce temasi-a cladit campania domn primar?
  primarul ala vechi nu a dat caldura si ne-a mintit ca pe prosti scornind tot felul de pretexte
  primarul asta nou ce face?

 45. prietene crezi ca cele 57 – 58 de comentarii de pana acum sunt facute de cei care transpira de cald in apartamente?
  daca aveam in casa o temperatura decenta nu-mi bateam capul cu declaratiile unor injectati cu tupeu de la firme prestatoare de servicii nu de deservicii
  ma faci sa cred ca ori esti dus cu pluta ori vrei sa ne scoti din sarite si sa ne incalzim gindindu-ne la tine cu dorinte nepotrivite cu postul craciunului

 46. cine te-a pus director?
  ai dat niste detalii tehnice de te doare capul!
  schimba-ti meseria si pune un om competent care stie cu ce se mananca centralele termice

 47. suplimenteaza pompe pe circuitul secundar sa ajunga caldura in toate apartamentele,deoarece fiind la capat de coloana nu are presiunepe circuit

 48. Asta seara pe Rozelor la intalnirea D-lui Primar cu cetatenii a promis ca asta seara la orele 20 toata Mangalia va avea caldura!!!!!!!!!!Promisiuni si atat,nimic altceva,e trecut de ora 20 si caloriferele sunt tot sloi………Cat sa va mai credem D-le Primar?V-am votat pentru ca am crezut in d-voastra si acum probabil ca va bucurati ca ne-ati tras teapa,ne aburiti zilnic cu promisiuni si noi avem aceeasi viata de iarna trecuta,consumam curent la greu si in final ne vom trezi si cu o factura la incalzire de 350 ron pentru 5 zie de amorteala,pentru ca ce ati dat pana acum pe 1 Decembrie asa se numeste.Daca nu se mai furnizeaza caldura din diverse motive,sincera sa fiu nici nu ma mai intereseaza care sunt acelea pentru ca mi s-a facut lehamite de atatea scuze de o luna incoace,macar spune-ti raspicat ca sa stim si noi ce avem de facut…..,aruncam caloriferele in fata primariei…….,ce sa mai facem cu ele?Ne luam centrale pe curent si rezolvam problema cum am rezolvat-o si cu apa calda,ca daca era sa asteptam de la centrala ne umpleam de paduchi…….,si asta in anul 2012!Tare rau am ajuns,sa cersim sa traim decent……..,se pare ca singura solutie e sa emigram,aici nu mai avem dreptul nici sa traim curati.Sper sa cititi mesajele si sa analizati……..Cu respect

 49. Am inteles (din sursa sigura) ca pompele si injectoarele au venit. Cica pana luni toata lumea vom avea caldura. Adineori de la centrala nr. 9 iesea iarasi fumul ala negru si gros de furnal.

 50. MERCI PRIMARE!
  1.va scapam de cainii vagabonzi-rezultat=0;a inceput o campanie de kkt in care a luat 3 caini,i-a sterilizat si i-a adus inapoi.super tare,eu trebuie sa suport latraturile din miez de noapte inca 15 ani cit traieste o javra bine crescuta si intretinuta de anumite catele din cartier.
  2.veti avea caldura la iarna-rezultat=0;la una dintre sedintele cu presedintii de asociatie primarul a cuvintat ca vor incepe un experiment cu combustibil ieftin si acum ma minte in fata ca de fapt s-au stricat centralele din cauza ca n-au fost folosite iarna trecuta???PRIMARE centralele au functionat,cind au avut cu ce.daca nu ai apa pe instalatie nu are ce sa-ti inghete.
  3.v-ati grabit cu instalarea conductelor de gaz si tare ma tem ca a-ti facut o treaba de mintuiala.stiti de ce a sarit in aer sighetul marmatiei???ca nu au pus nisip peste conducte.stiti cit nisip au pus tristii aia de la petroconstruct???sau cum puii mei ai cheama?aproximativ 5 cm.am verificat cu ochii mei.sa va amintesc ca din 25.08.2012 au “terminat”lucrarea pe o straduta dar au uitat sa mai toarne asfalt?la urma urmei de ce ma supar?pt.DOAR o fisie lata de 40 cm si lunga de 9 metri pe linga trotuar?sigur sunt absurd.
  4.reabilitarea termica.rezultat???hai mai ca glumeam,nu am mai auzit nimic de la incheierea campaniei electorale.
  In rest e bine,scena politica din mangalia a ramas in acelasi format.raim,manganu,dan georgescu,guta si figurantul ala din 2 mai(imi scapa numele)

 51. super comentariul! bravo!toate punctele sunt argumentate! primaria,are vreun comentariu de facut….georgescu sa isi vada de cherhanaua lui falimentara de la cap aurora si de plaja de la 2 mai care e vai de ea si sa lase centralele la un om capabil,calificat…

 52. Merralvinci,are dreptate,a punctat foarte bine! Am ajuns un oras de toata mila (rusinos,nu-i asa?) Primarul se preface ca intelege problemele cetatenilor,el are o misiune acum:campania electorala!

 53. Dragii mei votanti- nu vedeti ca edilul si ai lui se zbat de mama focului sa rezolve problemele orasului?!Nu vedeti ca in tot si -n toate sunt vinovati Basescu,Boc,Iorgus ,fochistii de la centrale? ca doar e campanie electorala!Nu vedeti ca Radu la fel ca Victor(stiti care)tot timpul dau vina pe altii incercand sa-si ascunda neputinta si incompetenta?Ma ingrozesc la gindul ce v-a urma dupa 9 Decembrie !

 54. CLU e prea gros, pana vine gazu mai dureaza…zis si eu, habar nu am daca e bine: Dece nu le pune pe curent centralele? nu e avantajos asa? Ce leor face , numai sa fie caldura. !!! Noroc ca tine vremea cu noi si e ok, adica ca nu au venit gerurile.
  Vorba lui CINEVA, ce va fi dupa 9dec? dezastru sau NU ???
  Eu din ce am vazut, la centrala unde nu iese fum…sunt muncitori pe acolo…deci se lucreaza, zic ca e bine.
  Sa speram ca nu o sa se lucreze la ele toata iarna.

 55. Mangalia TV spunea si duminica si marti ca vor merge in “vizita ” la toate centralele ( pana la Olimp) sa ne arate si noua ce se intampla.Sa inteleg ca e bara-bara cu cei vinovati?
  Ne lasa pe noi cei inghetati sa trancanim si atat.

 56. Asa vrei sa ne atragi atentia cu acuze ? Sa-ti fie rusine. Noi am facut plangerile penale pentru caldura in 2011-2012, la care doar 200 de persoane au aderat. Nu am mers la centrale pentru ca inca nu am gasit pe cineva sa discute cu noi. Nici oficiali, nici voi cei care ne acuzati. Daca stai si comentezi tocmai impotriva noastra de dupa usa….. maine o sa spui ca ti-am luat noi caldura. Merg pe la blocuri sa vorbesc cu cetatenii si cetatenii nu vor sa discute., mai mult fac si scandal. Dar asa e in Romania, ne mancam intre noi.

 57. Pentru ce sa-mi fie rusine? Voi ati spus ca mergeti. Am asteptat sa vad rezultatul. Puteati spune ca oamenii au procedat asa si noi intelegeam. Dar asa…

 58. Am explicat foarte bine dar cred ca aveti o culoare de partid in spatele tastaturii daca va faceti ca nu intelegeti. Spuneti ora si locatia. Noi venim. Sa vedem daca vorbiti sau stati ascuns(a) in casa.

 59. Mangalia tv,
  Personal … înţeleg de ce se feresc din faţa camerelor. Dacă în piaţa publică sunt pupaţi de către piticu’ , “de după colţ ” apar slujii care fac presiuni fantastice asupra lor, ameninţăndu-i voalat cu te miri ce … şi cum românaşii noştri sunt foarte uşor prinşi în capcană, nu te mira că le e frică şi de propria umbră. Trăim vremurile când se făcea naţionalizarea şi colectivizarea … trăim vremea propagandei populare de după război, trăim în anarhie pentru că elita intelectuală în loc să arate direcţia, aşa cum îi este menirea, s-a complăcut în mocirla asta nenorocită …şi a ales ca s-o gireze prin participarea alături de infractori.

 60. Nu am avut si nici nu am vreo culoare politica. Culoarea mea e vinetie de la frigul pe care-l indur. Am intrat pe acest blog, ca sa aflu despre ce se intampla cu caldura pe care ar trebui s-o avem.Mi s-ar fi parut normal sa fim informati, (dar asta e alta poveste) ca sa nu fim nevoiti sa apelam la aceste mijloace de informare(un fel de Radio-sant :ce mai se aude prin sat?).
  In urma interventiei d-voastra la centrala nr.10, situatia s-a remediat (la momentul respectiv).Asteptam cu interes vizita si la celelalte centrale ca sa aflam situatia de la fata locului.Asa ati spus ca faceti? Si? Tacerea d-voastra eu am interpretat-o cumva. Dar de aici si pana la :sa-mi fie rusine, acuz, sar la gatul vostru e cale lunga.Imi pare rau. O sa parasesc definitiv acest blog. Bafta!

 61. Comentati si interpretati intentionat eronat si vede oricine. Recunoasteti ca am facut treaba in ce priveste iesirea pe teren, apoi veniti cu interpretari jalnice. Explicatia noastra a fost foarte clara. Cand o sa fiti disponibili venim. Nu aveti disponibilitatea, intelegem, dar sa nu auzim acuze totusi. Asteptam oficialii sa ne furnizeze ocazia de a lua un interviu la fata locului cu explicatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.