Jandarmii care păzesc un complex hotelier din staţiunea Neptun au observat vineri după amiază că fereastra uni restaurant din apropiere este spartă, iar pe spaţiul verde din vecinătate se află două cutii de faianţă.

 neptun-faianta(1)neptun-faianta(2)Câteva minute mai târziu, la ora 13.15, la faţa locului a ajuns un alt echipaj de Jandarmerie, care a constatat că, în afara celor două cutii de faianţă de lângă clădirea localului aflat în conservare, pe pervazul ferestrei sparte, în interior, se mai afla un pachet de faianţă. Ca urmare a primelor verificări efectuate, jandarmii au descoperit un bărbat şi o femeie, care au declarat că se ocupă cu igienizarea spaţiilor verzi. Cristina B., de 37 de ani şi Florin M., de 28 de ani, ambii din Mangalia, au susţinut că nu au nici o legătură cu obiectele sustrase.

 Pentru continuarea cercetărilor în ceea ce priveşte comiterea faptei de furt, cele două persoane au fost predate Poliţiei Neptun, iar bunurile recuperate s-au predat, pe bază de proces verbal, unui reprezentant al firmei care administrează restaurantul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.