Prin protocolul semnat  în data de 04.05.2012, Jandarmeria Română se alătură şi în acest an campaniei de strângere a deşeurilor din natură, „Let’s do it Romania”, campanie iniţiată şi coordonată de Asociaţia Viitorul în Zori.

Pe baza acestui protocol şi pentru desfăşurarea în bune condiţii a acestei campanii de ecologizare, s-a luat legătura cu reprezentantul în teritoriu a acestei asociaţii, domnul Victor Maxim şi au fost stabilite zonele cele mai vulnerabile din punct de vedere al deşeurilor din natură, respectiv pădurea Comorova, pădurea Hagieni, lacurile Siutghiol, Taşaul şi coasta litoralului.

În data de 08 şi 09.05.2012, în urma acţiunii de cartare a zonelor celor mai vulnerabile, jandarmii au stabilit şi delimitat zona cuprinsă  între intre D.N. 39, D.N. 39 B (legatura Neptun)  si Popasul Căprioarelor, (Padurea Comorova). Astfel, sâmbătă, 12 mai, între orele 08.00-10.00, 25 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean  Constanta vor participa la campania de ecologizare „Let’s do it Romania”.

Şi anul trecut, în luna septembrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a participat la campania de ecologizare „Let’s do it Romania, campanie în urma căreia au fost strânse deseuri in 25 de saci cu capacitatea de 200 kg, din care 18 saci s-au umplut cu sticle de plastic, 7 cu hârtii, cartoane, cauciucuri şi alte deşeuri.

1 COMENTARIU

  1. a deseurilor din natura….dar altii vin cu aceeasi campanie si le spun oamenilor cam ce zone trebuiesc curatate fara a sti ca acele zone sunt ale “prietenilor” si nu ale naturii….rusine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.