Jandarmii au depistat iar “magnetii”

3
64

Un echipaj de jandarmerie a surprins două persoane care săpau şi doreau să scoată din pământ stîlpii de susţinere şi gardul împrejmuitor al unei societăţi situate la periferia Mangaliei.

Miercuri, 24 aprilie a.c., ora 22.30, jandarmii aflaţi în patrulare pe strada M.I. Dobrogeanu, în zona industrială a municipiului Mangalia, au prins în flagrant două persoane care săpau şi intenţionau să scoată din pământ stâlpii metalici de susţinere şi gardul împrejmuitor ai unei societăţi comerciale.

 Cei doi apucaseră să scoată din pământ un stâlp metalic de aproximativ 240 centrimetri lungime şi 10 cm în diametru. Bărbaţii erau „concentraţi” la extragerea celui de-al doilea stâlp şi la placa de metal de legătură, cu scopul valorificării acestora la un centru de colectare a  fierului vechi, moment în care au fost surprinşi de jandarmi.

 Celor doi, Dragoş G., de 26 ani  şi  Florian A., de 29 ani, din Mangalia, le-au fost întocmite actele de constatare pentru faptele de distrugere şi tentativă de furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

3 COMENTARII

 1. Pe tiganii de la gara nui vede nimeni?
  L-ati luat pe amaratul ala de mosulica care se chinuie sa traiasca
  Mergeti la pestii aia mari daca aveti tupeu
  Aia care cara cu tirurile
  Acolo nu puteti ca va zgaltaie scaunele si s-ar pute sa nu mai lucrati maine in sistem
  Praf in ochi
  Hotii aia care au furat de la buget nu se ia nimeni de ei
  Jos guvernul!!!!!!

 2. cine e “mosulica”? cine se chinuie sa traiasca? scrie clar ca cei 2 aveau varstele cuprinse intren 26, respectiv 29 de ani :))))) sa se duca sa munceasca sa castige un ban cinstit, nu sa fure

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.