Pentru o  clarificare a activităţii desfăşurate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, în contextul în care sunt solicitate şi obţinute autorizaţiile de securitate la incendiu, respectiv a obligaţiilor ce revin tuturor factorilor implicaţi în acest proces, în data de 20.10.2017, ora 13.30, în sala de şedinţe  „Remus Opreanu” din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa (Municipiul Constanţa, bulevardul Tomis, nr.51), se va desfăşura o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor publice locale.

Totodată, ISU lanseaza invitaţia de participare şi către proiectanţi, reprezentanţi ai societăţilor comerciale /instituţiilor care deţin construcţii ce funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu, precum şi către alţi factori implicaţi în elaborarea documentaţiilor pentru obţinerea  autorizaţiilor de securitate la incendiu.

În cadrul acestei  întâlniri vor fi abordate următoarele subiecte:

-categoriile de construcţii şi amenajări pentru care trebuie obţinute avizul şi autorizaţia de securitate la incendiu (H.G.R. nr. 571/2016);

-prezentarea modului de obţinere a avizului/autorizaţiei de securitate la incendiu (OMAI 129/2016);

-obligaţiile proiectanţilor, verificatorilor de proiecte şi ale beneficiarilor/investitorilor.

  • Accesul în sala de şedinţe se va face la data comunicată anterior, începând cu ora 13.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.