Ioan ALBU, noul prefect al județului Constanta

0
86

Începând de joi, 6 iulie, județul Constanța are un nou prefect, în persoana lui Ioan Albu. Decizia a fost adoptată în ședința de Guvern de pe 6 iulie, urmând a fi publicată în Monitorul Oficial. Instalarea sa în funcție va avea loc în cursul zilei de luni, 10 iulie, precizeaza replicaonline.ro.

În prezent director al Direcţiei de Agricultură Constanţa, Ioan Albu este fiul lui Gheorghe Albu, fost secretar de stat, acum consilier al senatorului Nicolae Moga. Atât Albu senior, cât şi juniorul susţinut de PSD pentru postul de prefect, au fost membri PNL.

Potrivit declaraţiei de avere publicare în luna iunie 2016, Ioan Albu deţine un teren agricol de 31,3311 ha la Murfatlar, un teren agricol de 3,5 ha la Cobadin, un teren agricol de 10,5267 ha la Ciocârlia, o păşune de 4 ha la Cernavodă, o păşune de 0,8 ha la Tuzla, un teren agricol de 9 ha la Pecineaga şi un teren intravilan de 0,03 ha la Constanţa.

Acesta deţine două apartamente situate pe strada Pescarilor din Constanţa şi un garaj, tot pe strada Pescarilor.

În 2015 Ioan Albu a obţinut 11.916 lei de la SC Agronaut SRL ca inginer agronom, 2377 lei de la SC Nostalgic SRL ca inginer agronom, 2377 lei de la SC Cosmara Pest SRL ca jurist, 5518 lei de la Consiliul Judeţean Constanţa, indemnizaţia de consilier judeţean, 3631 lei de la Ministerul AGriculturii, indemnizaţie de consilier superior şi 10655 lei de la Direcţia Agricolă Constanţa, salariul de director executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.