Invitație la teatru: “Terapie in 3”, la Casa de Cultura Mangalia

0
70

Casa de Cultură Mangalia deschide seria evenimentelor cu o piesă de teatru savuroasă despre viaţa de cuplu – “Terapie in 3″, în regia lui Radu Gabriel. pe 26 septembrie, la Casa de Cultura Mangalia!

Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de… trei și de o rețetă anume a succesului. Se ia o sotie nefericită, un soț nehotărât și un psiholog nonconformist.

Soțul se curăță de mamă, se toacă mărunt, se condimentează, se pudrează, dar mai ales se ține bine la păstrare sub papuc. Soția se ia cu binișorul, se frământă bine, se dospește, se frăgezește până capătă o consistență docilă.

Se ia căsnicia, se întinde până la refuz, se asezonează cu o aventură, două, după gust, se reglează, se testează bine limitele, se încinge, se răcește și se aduce la o temperatură constantă. Se introduce la cuptor, se ține minim opt ani. Cu ajutorul unui psihoterapeut, ea se leagă sau se dezleagă.

Poftiţi! Serviţi o comedie straşnică, cu Luminiţa Bucur, Maria Radu şi Oleg Apostol, joi, 26 septembrie 2019, de la ORA 19.00, la Casa de Cultură Mangalia.

Preț bilet – 30 lei

Detalii și rezervări – 0751268332

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.