Spectacolul “Avioane de hârtie” , pus în scenă de trupa Thaliamar, va avea loc vineri, 2 august, ora 19.00, la Casa de Cultură Mangalia. Prețul biletului este de 10 lei pentru elevi și 15 lei pentru adulți.

Din distribuție fac parte: Aura Mircea, Calin Valentin Bațagoi, Luiza Maria Crăciun, Ștefania Stîngă, Sandra Mihaela Lăcătaru, Delia Rădulescu, Dorobăț Maria Diana, Lorrena Datcu, Andrei Bogdan, Darius Andrei Virsag, Miruna Elena Marin, Claudiu Stan.

Spectacolul Avioane de hârtie, pe un text al scriitoarei contemporane Elise Wilk, este o piesă despre problemele tinerilor din zilele noastre, despre “zidul” pe care societatea formată din adulți l-a ridicat, fără să știe, între ei și propriii copii. Actorii – elevi din Teatrul Thaliamar au exact vârsta personajelor din text și sunt în clasa a IX – și a X- a așa cum spune și textul. Veți descoperi, în spectacol, povestea unor adolescenți care se confruntă cu probleme de identitate, de hărțuire și de părăsire maternă sau dacă vreți un termen la modă: Bullying, iar tinerii nu știu cum să reacționeze și să relaționeze.
Ei ajung să se trateze între ei exact așa cum societatea actuală îi tratează și devin un zid al indiferenței și răutății cu cel mai slab. Oare tinerii sunt cu adevărat răi sau doar simt o nevoie disperată de iubire?
În text e ridicată și problema contemporană a părințiilor plecați la muncă în străinătate și cum acest fenomen afectează mentalitatea tinerilor abandonați. Cum reacționează tinerii lăsați în voia soartei? Veți vedea. Unele dintre personaje – oare sunt cu adevărat responsabile pentru acțiunile lor sau sunt rezultatul a ceea ce societatea a creat? Vom lăsa publicul să gândească concluzia finală.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 14 ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.