Invitatie la expozitia “Flori de primavara”

0
137

 Liceul Teoretic Callatis Mangalia si Academia de pictura si grafica Perko invita cetatenii insetati de cultura la un eveniment de contemplare a frumosului. Intru credinta ca scopul artei este de a indeparta praful vietii cotidiene de pe sufletele noastre ,va invitam la Liceul Teoretic Callatis  pe data de 9 aprilie, ora 15:00, la expozitia “Flori de primavara”.
In cadrul expozitiei puteti vedea lucrarile elevilor Lupescu Alexandra, Cucoranu Victoria, Datcu Lorrena, Burca Ionut, Zobu Adina, Olteanu Afrodita, Slavescu Andra, Pop Ana Maria,Tanase Alexandra, Tanase Diana, Pana Stefania, Bugeclau Alexandra, Baltag Roxana, Nicolae Valentina, Nicolae Antonia, Budu Ariana, Catanoiu Ana Maria, Cosma Ioana, care au fost indrumati de Maestrul Karl Robert Perko.
Varietatea tehnicilor folosite, viziunea asupra naturii, precum si modul diferit de nuantare a culorilor, nu fac altceva decat sa apropie artistii prezenti in expozitie, liantul principal fiind tema florilor aleasa special de noi, pentru a marca inca o data trezirea la viata a naturii dupa iarna lunga, prin aducerea in atentia iubitorilor de arta, acest subiect frumos cu care natura ne incanta in fiecare an, florile.

Invitat de onoare: Primarul Radu Cristian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.