Investitia din Venus in turismul balnear, consta in 5 bideuri, pardon WC-uri pentru caini, sau cazi, caci piscine nu le putem spune. O parcare si 5 gropi pline cu apa murdara care ne duc cu gandul unde ar fi banii dv. Investitia a fost girata de blonda de la PDL in stransa legatura cu PSD-istul Tusac. Pe mandatul unui primar din opozitie, cand toti USL-istii se plangeau, la Mangalia Udrea fosta ministra portocalie era in relatii foarte bune cu administratia rosie. Ce politica au facut cei doi ? Politica banului. Scurt si fara prea multe vorbe …..  FARA CULORI  POLITICE !!!

3 COMENTARII

  1. asteapta pe Udrea sasi termine achizitia de la intrarea in Venus (dinspre saturn, acel hotel rotund specializat pe timpul Raposatului pt francezi).

  2. Ai nimerit-o frate ! Bine zis bideuri. Se spala cainii la cur in ligheanele lui Tusac-via-Udrea. Cu asa ceva vor ei sa atraga turistii ?! Mai bine facea o singura piscina mai mare, eventual cu acoperis retractabil pentru zilele ploioase cand turistul decat sa stea in camera de hotel, mai bine pleaca cu o zi doua mai devreme, neavand alternative. Dar ce sa le ceri la astia sa mai si gandeasca ? Important pentru ei e sa cheltuie banul, fie el de la UE, fie de la bugetul local sau de stat, si sa-si traga si ei partea.

  3. Cat despre parteneriatul lor, nu mai mira pe nimeni din cei ce gandim corect. S-a vazut ca in Mangalia aliantele sunt strict pe interese meschine si de moment. PNL-ul da mana cu PDL-ul (chiar daca unii sunt la putera si altii in opozitie), traseismul politic e sport national, deci si local, si pot da si exemple: Iorgus- initial= PNTCD, apoi PSD si PD, (devenit PDL) si mai sunt si altii, precum Minca, PRM- PC- UNPR, dar politica lor e banul, jefuirea bugetului . Nu conteaza cine e aliatul daca pica malaiul. De culorile politice isi aduc aminte in campanie, cand fiecare tinde sa puna mana pe cate un os de ros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.