[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20111219daruiesti.flv”]

7 COMENTARII

  1. Superb, nu am cuvinte, tinerii astia ar surclasa multi artisti consacrati. Asta da spectacoll
    . Noi platim vara, cu banii de caldura pe timp de iarna, toate jartelele care altfel ar muri de foame, iar talentele locale trebuie sa ajunge pe la alte porti, sa se ploconeasca si cine stie ce umilinte trebuie sa mai indure ca sa se afirme, in loc sa le organizam spectacole chiar aici , ACASA. Unii copii crescuti in Mangalia nu au ajuns cunoscuti in intreaga lume , exemplu Ina. Am cheltui mult mai putini bani, ne-am face cunoscute talentele mult mai usor si nu cred ca am pierde la calitate. Sunt sigur ca ne vom gasi repede admiratori pentru talentele locale, din toata tara si nu numai,
    Trimiteti acesta inregistrare la cei care ar putea aprecia si vom mai vedea. Si sa repetam aceste spectacole cat mai mult. Fiecare isi promoveaza propriile talente.

  2. Va multumim pentru apreciere. Felicitarile voastre ne bucura enorm si ne arata ca toata munca noastra pentru acest spectacol nu a fost in zadar. Pe langa George Calin, Lisa Opris si Andreea Imre Rusu , trebuie felicitati si toti participantii din acea seara: Mihaela Marin, Mihai Calin, Roxana Istodorescu, Alina Dragomir, Scoala de dans Salsa mi vida, Ansamblul Plai de dor, Corul Galacteea . Sa nu uitam de partenerii nostrii Casa de Cultura Mangalia, DMHI, Mangalia.tv si sponsorii evenimentului: Petshop Jolly si Dor Decor.
    Organizatorii spectacolului Invata sa daruiesti, Echipa Asociatiei Destiny Mangalia se inclina inca o data fata dumneavoastra

  3. FELICITARI tuturor participantior si organizatorilor, care au oferit un spectacol minunat si nu in ultimul rand cu un scop caritabil demn de toata lauda !

  4. Mi-a fost dat sa intalnesc oameni frumosi si minunati, prieteni dragi , plini de veselie.. si optimism.. sunteti magnifici !Sarbatori fericite voi cei care va cantati sufletul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.