[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120519inundatie.flv”]Inundatie la corabia lui Tusac

5 COMENTARII

  1. si acum o sa ne incarce la factura de la intretinere cu apa meteorologica

  2. RAJA ia bani pt apa de ploaie…cica sa desfunde canalizarile…in cazul asta, pana acum RAJA ce a facut cu banii stransi? ia bagat in buzunar. Cine e de vina cand ploua mult ? Primarul :)) de parca el se ocupa cu canalizarile. Si pe timpul lui Iorgus era aceeasi treaba. Urmatorul primar nu o sa rezolve situatia inundatiilor din oras, caci RAJA, firma privata…are in responsabilitate aceste canalizari.
    Ala din clip…ca nu e devina nimeni…doar ploaia ca a adus prea multa apa…canalizariile sunt de pe timpul lui Ceausescu…pai el nea facut acele canalizari…VOI CE ATI FACUT??? ati furat de nu ati mai putut !!! Cine ne plateste noua masinile (piesele)care se strica de la atata apa adunata??? cel putin masinile marca franceza, au probleme cand dau de apa multa…cel mai sigur iti cedeaza pompa de servo care la LOgan de 23mil, cel mai mic pret (daca nu ai CASCO te-ai dus dracu la buzunar)…si iar primarul e de vina, ca e mai usor sa dam vina pe conducatorul orasului in loc de cei care isi au in atributie serviciile pt care platim cu toti.
    NU ca iau apararea primarului…dar trebuie sa recunoastem , cand cineva e de vina…in cazul asta RAJA. Ca primarul o fi avand un cuvant de spus la RAJA, o fi altceva…dar RAJA are un director…el ce face pt salariul lui??? macar sa dea ordine la subalterni.,..sa curate, desfunde canalizarile existente…daca bani pt altele mai noi, mari, eficiente…nu sunt bani.

  3. Bai baieti, sunteti navalisti, nenea tusac (cu litere mici) dorea poate sa-si dea corabia la apa pana cand nu-l ia valul curtii de conturi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.