[videojs mp4=”http://www.mangalia.tv/video1/20150322saturn.mp4″]

images

Scuarul sensului giratoriu de la intrarea în stațiunea Saturn va fi redecorat cu o construcţie modernă, reprezentând planeta Saturn şi inelele sale. Monumentul simbolic va fi iluminat ambiental, iar spaţiul verde din jurul său va fi reamenajat în baza unui concept unitar.

Snapshot(12)

6 COMENTARII

  1. eu cred ca acest squar ar trebui transformat in sens giratoriu si mutat in centrul soselei de intrare (vezi constanta) , cred ca ar mai fluidiza traficul si ar mai reduce viteza si implicit accidentele .
    Se pare ca in ultimul timp sensurile giratorii sunt mai bune decat agentii de politie care dirijeaza crculatia.(care in ultimul timp nu mai sunt din cauza de personal).
    Parerea mea!

  2. Se schimba emblema si bordura si cam atat. Ptr. d-nu primar sensul este deja destul de mare fata de inaltimea lui si mai lasati mistoul ati vazut sens mai mare facut (de el) in oras, ala de pe 1 Dec. 1918 este mai mare acolo poate intoarce si un tren cu Tico este mai greu, daca nu are servo! Asa radule fa cat poti tu ca restu voi face eu !!!!

  3. Un sens giratoriu pe mijlocul soselei ar reduce viteza de intrare in oras si da, ar fluidiza traficul + accidente reduse.

  4. Chiar nu gandeam la asa tampenie ! Au scos acel scuar un metru in banda de circulatie spre C-ta. asta asa ca sa nu fie nici cal nici magar, ori cam asa ca si el, Pai oare este bine ? Mergeti sa va distrati !

  5. Nu poate el sa decida daca se face sau nu sens deoarece acea strada este DN39. Doar cei de la Ministerul transporturilor prin Directa de drumuri si poduri si Politia rutiera ar putea face acest lucru. Intelegeti? Referitor la modernizarea acelui symbol nu este un lucru rau ca trebuie sa ne mai modernuzam ca acel “Saturn” este de cand era mama fata mare, doar ca nu stim concret costurile aici este de fapt marea dilemma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.