Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian a convocat, miercuri, o întâlnire cu agenții economici din turism pentru discuții privind pregătirea sezonului estival. La şedinţă, desfăşurată la Casa de Cultură din localitate, au participat reprezentanţi ai administraţiei locale și ai patronatelor din turism, precum și hotelieri și investitori din staţiunile din sudul litoralului. În cadrul discuţiilor, edilul Radu Cristian a prezentat măsurile administrative și proiectele derulate de municipalitate în zona staţiunilor, precum și evenimentele programate în această vară în sudul litoralului. „Din păcate fostul Consiliu Local a tăiat din bugetul pe acest an toate fondurile destinate administrării staţiunilor. Vom face eforturi pentru a primi turiştii în condiții civilizate, mai ales în privința gospodăririi domeniului public. În această vară vom avea mai multe concerte gratuite, la care așteptăm câteva sute de mii de spectatori, obiectivul nostru fiind acela de a muta marile concerte ale verii din capitală, pe plajele Mangaliei.  Faleza Neptun și zona „La steaguri” sunt deja modernizate, iar anul acesta vom atrage bani europeni pentru reabilitarea altor sectoare de faleză între Mangalia și Olimp”, a declarat Radu Cristian. La rândul lor, agenţii economici au ridicat problema asfaltării, iluminatului public și a hotelurilor abandonate din staţiuni. În privința sigurantei turiştilor, primarul a reamintit că în aceasta perioadă, în Mangalia și staţiuni se montează un sistem de supraveghere video care include 400 de camere de monitorizare, imaginile în timp real fiind transmise tuturor instituţiilor

2 COMENTARII

  1. Dar faleza din Mangalia cand se va termina de reparat ???? mai putin ne intereseaza faleza Neptun si “La steaguri”, cum ramane cu plaja libera din Mangalia??? pentru ca, toata plaja este plina de sezlonguri si umbrele, unde este procentul care trebuie ocupat de oamenii din oras, fara sa fie nevoiti sa stea pe aceste sezlonguri contra cost??? suma fiind destul de piperate, unde se mai pot juca copii pe plaja???? poate va mutati in Municipiul Mangalia sa fiti alaturi de noi . Ce turisti sa vina in Mangalia, cand faleza este vraiste , ce sa vada???? gropi si mizerie !!!

  2. Domnule Primar tot carpim de 4 ani.

    Camerele de filmat in oras sunt instalate prin RDS,cum au obtinut ei autorizatie?Cand legea colsiliului spune ca trebuie totul subteran?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.