[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130301cordon.m4v”]

Intalnire cu proprietarii terenurilor de pe cordonul Saturn-Venus

8 COMENTARII

  1. cele doua clanuri la imparteala!domnule primar, tot respectul dar aveti grija!nenorocitii astia sunt in stare cde orice daca le umblati la ciolan!

  2. Bravo primare!!!!!!Cineva trebuia sa rupa pisicuta…si cel cu sange in instalatie esti chiar tu, cel despre care se zicea ca ,,e moale, ca e venetic prin Mangalia,ca e pe spaga”….Hai, sa-i vad pe curajosi la contraargumente si de ce exista cainii vagabonzi, de ce nu are primarul sapca…hai dati cu mocirla! Ori v-a pierit graiul sau sunteti din ce in ce mai putini cei ce huleau, odinioara, la portita?!Vedeti bre, ca se poate si altfel in Mangalia mea, draga??????

  3. Eu zic sa fii mai retinut domnule cu “hop si eu” si sa nu generalizezi (nici macar cu problemele Mangaliei).
    De acord, e activ d-l Radu, merita felicitat pentru ce face bine, corect, dar sa nu uitam totusi ca e platit pentru asta ! Pentru asta l-am ales. In schimb cand greseste e bine sa-l criticam constructiv, sa-i aratam ce greseste sau ce ar mai fi de facut (precum problema despre care aminteai, a cainilor).

  4. sa le multumim pe aceasta cale domnului iorgus si tusac ca ia facut smecheri pe analfabetii astia din clanul raim si beinur.

  5. Mi-as fi dorit ca la acea intanlire sa vad cum predomina tinerii cu ceva banuti in buzunare, idei pozitive si pofta de munca.Ideea Primarului este minunata, sa speram ca si rezultatul va fi pozitiv, chiar daca dupa parerea mea unii din cei de acolo sunt depasiti de situatie si ar trebui sa faca un pas inapoi si sa-si incurajeze copii sau nepotii sa continue ceea ce au construit dansii .

    Cu respect, Va salut .

  6. ce fete mai nene erchin ala este cel mai papa lapte nici nu stie sa vorbeasca si nu are bani de benzina si vorbeste ca vrea sa investeasca ce sa investeasca mai nene acest dement care a terminat toata mangalia si pe toti baieti lui beinur cu care se facea treaba in acest oras

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.