[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130301fruvileg.m4v”]

Intalnire cu cetatenii din zona Fruvileg-Neptun

10 COMENTARII

 1. bravo domnule primar asa trebuie procedat,cine vrea gaseste de munca,vin sa ceara asa sau invatat,cand cer si le zici ca le dai dar in schim sa-ti presteze o munca nu vor,puturosii la munca si sa faca curatenie!

 2. puturosi,stiu numai sa cerseasca,a venit cineva la mine la poarta sa-mi ceara de mancare si eu i-am zis ca ii dau de mancare si bani,sa-mi sape in gradina ,si nu a vrut ! FELICITARI DOMNULE PRIMAR SI TOT RESPECTUL PENTRU CA GANDITI ASA!

 3. Aici era bun Tanase Leo rockeru sa urle ca la concert si apoi sa-i VAmuiasca pe toti ca numai asta stie

 4. Radu Cristina edilu mangaliei o sa faca foarte frumoas orasu asta doar daca va fi lasat de mafia din mangalai cum nu a fost lasat nici TUSAC MIHAI CLAUDIU in 4 ani a fost la carma mangalie doar 2 ani si 3 ani suspendat din cauza lfostului edil a lui ZANFIR IORGUS nu i-a ajuns ca a furat tot ce se putea toata padurea comorova toate pamanturile pe la fruvileg sau pe la moara sau plaja

 5. Mai lasa-ma dom-le cu Tusac Claudiu, ca a furat din patrimoniul si bugetul Mangaliei la fel de mult ca si nasa-su Iorgus ! Partea proasta e ca Radu, desi se pare ca vrea sa-si faca corect datoria de primar, nu merge in profunzimea problemei. Da, ai sesizat bine problema “mafiei” din primarie si din jurul ei, dar ar trebui mers si retroactiv; Luate la mana toate contractele de vanzare-cumparare si concesiune si revizuita corectitudinea juridica si financiara (pretul). IN cazul constructiilor ilegale, acolo unde nu e respectat nici critrriul arhitectural, de cadastru, etc… sa se demoleze, iar altele care pot ramane, sa plateasca dublu actele pe care nu le-au facut, plus amenzi. Unde s-au dat aprobari “cu cantec”, pe baza de spaga, sa fie trasi la raspundere cei ce au semnat. In cazul terenurilor luate pe doi lei, unele ramase nefolosite, sa fie confiscate. Mai ales cele acaparate de Iorgus si Tusac, care au zeci de hectare chiar si in Comorova. Acolo unde au defrisat sa fie obligati sa reampadureasca.
  Constructiile de pe plaja sa dispara, indiferent ca e hotelul lui Luca sau a lui Stolojan. Nu respecta distanta legala de 300 m de la luciul apei, jos cu ea.
  Si apropos; Sa se mai termine cu contractele cu atribuire directa catre rude, prieteni sau consilieri locali (gen Leo). Sau cum isi angajase Tusac propriile firme !

 6. Tanase Rokeru a muncit din greu sa adune cate ceva , nu ca toti moldovenii aciuati aici care umbla numai la furat.Ce sa caute el in fata unor manelisti. Ar fi fain sa ajunga si Cristina macar la nivelul lui Leo cand avea 14 ani.

 7. Unde a muncit din greu ?
  -In vama,
  -La magazin excrocand Mangaliotii cu compuri second-hand
  -La primarie, cu contracte neonorate corespunzator, dar platite extra ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.