Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al Judeţului Constanţa selecţionează candidaţi pentru instituţiile de învăţământ militar superior, în arma pompieri. Mai exact, este vorba despre înscrierea pentru admiterea în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Pompieri şi Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti,  jud. Prahova.

Candidaţii interesaţi de oricare dintre cele două instituţii de învăţământ, trebuie să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat (inclusiv promoţia 2012) şi cu vârsta cuprinsă între 18 şi 27 ani, împliniţi în anul participării la concurs.

Pentru sesiunea 2012 au fost scoase la concurs un număr de 35 locuri de ofiţeri (în cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Pompieri), 50 locuri de subofiţeri (în cadrul Şcolii de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti).

Temenul limită pentru înscriere este de 22 iunie 2012 pentru candidaţii interesaţi de Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Pompieri şi 10 august 2012 pentru cei interesaţi de Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti.

Precizări şi informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa din str. Mircea cel Bătrân nr.110, pe site-ul instituţiei – www.isudobrogea.ro sau la telefon: 0241.617.381, 0241.617.090 – Biroul Resurse Umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.