Luni, 28 octombrie 2019, Inițiativa Globală pentru Tineret John Maxwell Team a ajuns și la Școala Gimnazială “Gala Galaction” din Mangalia.

Am ales să vorbim despre un subiect de mare actualitate – batjocura și am dezbătut împreună variantele pe care le avem pentru a combate acest fenomen.
Toti, de la mic la mare, am ajuns la concluzia că o stimă de sine sănătoasă ne poate ajuta să trecem peste toate răutățile pe care cunoscuții ni le-ar putea adresa“, a precizat Roxana Ioniță, trainer la John Maxwell Team Romania

Inițiativa Globală pentru Tineret este o mișcare internațională care a demarat în Romania în aprilie 2017 și care constă în sute de evenimente comunitare gratuite cu subiecte variate, cum ar fi dezvoltarea leadershipului, anti-abuz, stima de sine și altele pentru a ajuta tinerii din comunitățile din jurul lumii să se dezvolte.

Mulțumesc doamnei profesor Lia Cristian si tuturor celor 27 de copilași pentru primirea deosebită. A fost o zi cu discuții și constientizari de ambele părți“, a conchis  Roxana Ioniță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.