Dupa cum numele sugereaza, Black Friday este o ‘sarbatoare’ americana. De ce am pus ghilimele? Pentru ca Black Friday marcheaza inceputul sezonului de iarna de cumparaturi pe continentul Nord American, deci nu avem de-a face cu o sarbatoare in sensul clasic al cuvantului.

Black Friday pica intotdeaua a doua zi dupa Ziua Recunostintei (de obicei ultima joi din noiembrie). Majoritatea vanzatorilor deschid isi deschid magazinele in miezul noptii (4 dimineata), pentru ca se anticipeaza vanzari record pentru fiecare Black Friday.

Acest lucru se intampla din mai multe motive:

  1. multi angajatori dau liber angajatilor de Black Friday, deci sunt mai mult cumparatori pe strada
  2. de Black Friday se gasesc oferte incredibile. Reducerile de pret de 50-70 sau chiar 80% nu sunt o raritate
  3. multi cumparatori strang bani tot anul pentru a beneficia la maxim de ofertele sfarstitului de an cu ocazia Black Friday, Cyber Monday, Boxing Day si alte ‘sarbatori’ de shopping

Ne veti intreba acum ce treaba are Black Friday cu Romania. Ei bine, incepand cu 2010-2011 o parte din retailerii locati au inceput sa ofere discounturi semnificative la produse cu ocazia Black Friday.

Deci marcati in calendar ziua de 23 Noiembrie 2012, pentru ca atunci aveti sansa sa va cumparati gadgetul mult dorit la un pret foarte accesibil. Trebuie insa sa va faceti temele dinainte si sa identificati ofertele din magazinele romanesti participante la Black Friday.

Trebuie amintit faptul ca cele mai vandute produse de Black Friday sunt de obicei electronicele si accesoriile pentru acestea. Deci asteptati-va la reduceri la telefoane si laptop-uri, tablete, televizoare si alte produse asemenea. S-ar putea sa aveti surpriza sa gasiti si carti, filme, muzica la pret redus, insa accentul se pune pe gadgeturi electronice.

O parte din cei care participa:

www.emag.ro

www.evomag.ro

www.f64.ro

www.marketonline.ro

www.azerty.ro

www.magazinultau.ro

www.laptopgarage.ro

www.clickshop.ro

www.iqbox.ro

www.altex.ro

www.carrefour.ro

www.flanco.ro

www.domo.ro

www.shopu.ro

3 COMENTARII

  1. Nebunia reducerilor a afectat şi Gold termul mangaliot, centrala 17 reducându-şi furnizarea agentului termic cu 99,999%, anticipat cu peste 30 de ore faţă de ora oficială. Să se fi molipsit biata centrală de la campania din vară ?
    Acest comentariu nu este o dezinformare, informaţia poate fi verificată la sediul Gold term, biroul dispecerat sau la telefoanele:0756141900 sau 0752448199.

  2. Nebunia reducerilor la romani incepe prin scumpirea produselor cu 10/20%,apoi ieftinirea lor de asa zisul black friday cu 8-25%.priviti peste ocean pt.a vedea adevaratele reduceri(90%).noi romanii,ca natie de idioti tare ne mai bucuram de aceste oferte.nimeni nu-si face calculele inainte,doar cumpara,ca sunt reduceri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.