Începând de sâmbătă, 24 iunie, timp de șase zile, vă invităm la Expozitia FOTO SINTEZĂ, la Grădina Culturală Callatis

0
639
Organizată de Asociatia Delia Cluj-Napoca, expoziția reunește lucrările fotografului Gelu Stănculescu care, alături de modelul Maria Scirlet, realizează lucrări deosebite.
Vă așteptăm cu ședințe foto gratuite și surprize colorate pentru cei mici!

“FOTO SINTEZĂ”.
Expoziția “Foto-Sinteză” este o experiență de artă fotografică profund emoțională și captivantă. Aceasta te invită să explorezi starea emoțională a modelului, prin intermediul culorilor și texturilor care îi acoperă corpul. Fiecare lucrare este o muncă comună a fotografului și modelului, și exprimă gândurile, speranțele și trăirile interioare ale modelului, este o explorare a stării emoționale și interioare ale acesteia, și este prezentată într-un mod unic și interesant. În mod special, culorile și texturile alese adaugă o dimensiune suplimentară exprimării trăirilor și emoțiilor și transformă lucrările în experiențe semnificative pentru spectator.

Lucrările atrag spectatorii într-o lume misterioasă și enigmatică, acestea transmițând un mesaj puternic despre suferința umană și calitățile noastre interioare. Culorile alese au rolul de a crea o atmosferă intensă și tristă, care suscită emoții precum furia, frica și anxietatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.