Încep lucrările de modernizare a străzii Rozelor din Mangalia

0
814
  • Primăria Mangalia va demara, începând de luni, 15 mai, a.c., lucrările de reabilitare a străzii Rozelor, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Matei Basarab și strada Emil Palade.

Lucrările se desfășoară în cadrul proiectului european de modernizare a principalelor artere rutiere din oraș, printre care strada Ștefan cel Mare și Bulevardul 1 Decembrie 1918. Pentru buna desfășurare a proiectului autoritățile locale roagă locuitorii din zonă să elibereze strada de mașinile parcate pentru a facilita intervenția utilajelor.

Începând de luni, vom intra cu lucrările de reabilitare și pe strada Rozelor, conform graficului proiectului cu fonduri UE. Fac apel la locuitorii din acest cartier, să dea dovadă de înțelegere și să găsească alte locuri de parcare din zonă. Estimăm că lucrările pe acest tronson se vor finaliza în cel mult 3 săptămâni. Pe durata intervențiilor, pe străzile Ion Creangă și Emil Palade se va circula pe ambele sensuri”, a declarat primarul Radu Cristian.

Reamintim că, în cadrul acestui proiect european, a fost finalizat deja un tronson al străzii Ștefan cel Mare și se va continua cu refacerea celuilalt tronson de drum, cuprins între străzile Oituz și Mihai Viteazul, investiția cuprinzând și Bulevardul 1 Decembrie 1918.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.