Incendiu puternic într-un apartament din Mangalia. Bărbat de 93 de ani, grav rănit

0
283

Pompierii au fost solicitați să intervină sâmbătă, 15 mai, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat în Mangalia, pe strada Vasile Alecsandri. La fața locului s-au deplasat două mașini de stingere, o autoscară,  o descarcerare și un echipaj de prim ajutor.

Un bărbatul aflat în locuință a fost scos de către echipele de intervenție după ce paramedicii împreună cu polițiștii au spart ușa.

Patru persoane au fost evacuate de pompieri din apartamentele învecinate, iar din bloc s-au autoevacuat mai mulți locatari. De asemenea au fost scoase din apartament 2 butelii, una arzând. Suprafata afectată de incendiu a fost de aproximativ 20 de metri pătrați.

Incendiul a fost stins, pompierii asigurând măsuri PSI la butelia care ardea. De asemenea, o echipa ENEL a deconectat blocul de la energie electrică.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță a Serviciului Județean care a preluat pacientul, în vârstă de 93 de ani. Bărbatul a suferit arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului și posibil și pe căile aeriene, fiind dus la Spitalul Județean Constanța.

Foto – Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.