[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120322semafor.flv”]

Inca un semafor montat sa blocheze orasul a fost montat chiar la intrarea in Mangalia, zona garii. Daca pana acum eram blocati de semaforul in 4 timpi din zona centrala, vom avea si blocaj la intrare in Mangalia unde parcheaza autobuze si microbuze. Nu putem sa intrebam decat :

Semaforul , cat e semaforul ??

13 COMENTARII

  1. semaforul de la posta ,,aproximativ 720 mil.lei vechi”. sa zicem ca era bun pt. cei ce dau exam. auto, dar asta chiar e pt. blocat circulatia.bani investiti din buzunarele noastre in interesul cuiva (Tusac).mare hot mai esti Tusac,mai furi ce se poate

  2. cred ca daca urmatorul primar isi va pune in platforma politica sa mute semafoarele in colonisti, sigur va cistiga….

  3. exact unde nu este cel mai important acolo a pus…e pus chiar aiurea…asa demonstreaza turistului ce fel de oras este mangalia…adica…interzis de la intrare ….cum sa pui semafor langa statie de microbuze? poi soferu cand o sa vrea sa plece din statie nu o sa poata findca s-a facut rosu la intrare si are coada in stanga si el nici nu are pe unde sa plece…urat…asta e…am votat un hot…ne fura cat poate..e vina noastra ca nu stim cu cine votam…(oricum..chiar daca votam chiar daca nu votam..tot cine vor ei iese…ca se fura voturile)

  4. Mda, ar merge un semafor la intersectia str. Oituz cu str. Portului, dar acolo prioritar ar fi largirea strazii portului.Scoaterea caii ferate, si largirea strazii. . Astfel s-ar descongestiona mult traficul in Mangalia S-a discutat despre asta si in primarie, dar nu se vrea. In Mangalia interesul personal e mai presus decat interesul public. Daca s-ar incepe lucrarea, ar trebui mutata si statia de betoane in afara orasului, asa cum e in orice tara civilizata. Dar cum sa treaca proiectul, cand statia e a unui consilier local ? !?

  5. s-ar putea sa fie pus pentru centrul comercial care se va deschide in vecinatate, caci altfel nu ii vad rostul …

  6. ba frate ..o sa avem mai multe semafoare decat strazi .. nu le vad rostul ..si cei cu scoala sa de-a examen la cta daca vor semafoare !

  7. Zeci de ani s`a mers la constanta pt examene … daca le`au vrut la mangalia puteau sa puna la Adiman. In centru e necesar doar vara cand e traficul intens, si la cat de retardati sunt, nici nu au lasat galben intermitent la dreapta.
    Apropo, alea din centru au vrut sa le puna scolile de soferi pe cheltuiala lor ( cam 30 000 ron ), n`au fost lasati, a pus Tusac cu peste 70 000 ron ulterior 😉

  8. ..daca u ai da examen pt obtinerea permisului la cta….ar trebui sa te pregatesti akolo…asta ar insemna ,,,sa conduci 100 de min…legal ..o sedinta,,,,,dar din pacate pt cele 100 de min,,,,,pierzi foooaarteeeee mult timp……aproape ,,,toata ziua,,,, domnule VASILE SEICARU,,,, da… sunt proaste semafoarele ,,pt k nu au temporizator si intermitent la dreapta ,,,si mai sunt foarte proaste pt toti locuitorii mangaliei ,,,,,,toti suntem oameni de afceri ,,ne grabim ,,,,domnule….si apropo ,,,voi cei care parcati aiurea pe treceri ,,,in locuri interzise,,,unde sunt ditamai indicatoarele ,,,,de oprire interzisa…daca ati putea le ati baga in spatiile comercile ..sa fiti mai aproape de vanzatoare ca ,,dehhh,,,,,,mangaliianu nu poate sa mearga mult pe jos ,,,e matze fine,,,,draga…….hai sa ne civilizam putin in trafic ,,,,,si o sa vedeti ce bine circulam ,,,,s

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.