1 Mai este ultima data cand se mai poate face picnic in paduri si in spatii neautorizate. Amenzile vor fi date doar pentru mizeria lasata daca va fi cazul. Anuntul a fost dat de ministru mediului.

3 COMENTARII

  1. Decat sa fie mizerie pe toate partile, ca asa e obisnuit romanul, caci nu vrea sa intelegea sa lase curat la locul cu pricina…poate o amenda o sa-l civilizeze. Trebuie sa ne impuna cineva sa fim civilizati? sau mai bine aplicam noi regula de bun simt ?
    Asta e…

  2. Foarte adevarat ca la multi (prea multi) dintre Romani (indiferent de etnie) le cam lipseste spiritul civilizatiei, a convetuirii armonioase, a bunei vecinatati, etc… Din acest motiv, sunt de acord ca se impun sanctiuni, dar problema e alta;
    Legi exista, dar nu se respecta. Si sanctiuni exista, dar nu se aplica, sau se aplica discriminatoriu si atunci “vine” legislativul (si executivul) si in loc sa impuna respectarea celor existente, ne mai “tranteste” o restrictie, pe care (fireste), o vor respecta (sau vor fi sanctionati) tot cei ce respectau (mai mult sau mai putin) si legile de pana atunci. Smecherii vor “fenta” legea in continuare.

  3. doar traim in Romania…tara tuturor posibilitatilor.
    ceea ce se spunea de USA se aplica acum foarte bine la noi, mai ales ca dupa 11sept in USA nu e ca inainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.