TURNURA DRAMATICA A EVENIMENTELOR LA MOSNA

Aprox. la ora 17
20-30 de voluntari, ajutati de localnici (multi copii), au inceput o actiune de “decablare” a zonei Alma Vii, strangand sute, daca nu mii de metri de cabluri seismice de pe dealuri – o actiune de o importanta majora – inclusiv simbolica. Imaginea grupului de protestatari ce se intoarce, pe inserate, in sat, tragand in urma lor “prada de razboi” si trecand impasibili pe langa echipajele de Jandarmi si Politie care-i lasa, neputinciosi, sa treaca – este imaginea unui mars de triumf al opozantilor gazelor de sist, asupra firmei s.c. PROSPECTIUNI S.A. Cine nu intelege acest mesaj este ori inconstient ori total rupt de realitate – precum personajul comic al zilei, dl. Daianu. (Vezi jos)

Aprox. la ora 18 directorul lucrarilor seismice al firmei PROSPECTIUNI, Ghe. Daianu – cel care ii amenintase si jignise in dimineata zilei de azi pe voluntari – s-a deplasat la caminul cultural din Alma Vii, intentionand sa-si recupereze cablurile luate de protestatari. Aparent, Daianu nu intelese avertismentul sever pe care-l primise in dimineata zilei de azi din partea protestatarilor, astfel incat a trebuit sa fie aparat la Alma Vii de catre Jandarmii inca prezenti la evenimentul de protest. A fugit apoi cu masina, lovind-o de un stalp.

Protestul de la Mosna si Alma Vii nu s-a incheiat in seara aceasta.
Succesiunea si varietatea evenimentelor dramatice de azi, evenimente dominata de protestatari si localnici interpunctata de gafele de un penibilism greu de egalat al reprezentantului s.c. PROSPECTIUNI, prefigureaza o intensificare a luptei si, in cazul optim pentru s.c. PROSPECTIUNI S.A., oprirea lucrarilor. Continuarea lor va insemna o escaladare inevitabila si extinderea lor la nivelul intregii tari – cu  repercusiuni dramatice asupra s.c. PROSPECTIUNI S.A. si a beneficiarului s.c. ROMGAZ S.A., resp. a cursului lor de actiuni la bursa din Londra.
Un pronostic: In maxim 1-2 saptamani s.c. PROSPECTIUNI S.A. va inceta lucrarile de explorare din sudul Transilvaniei…
Hans Hedrich

JOS: FOTOGRAFIILE VICTORIEI. Oamenii inving o corporatie agresiva si serviciul de paza al acesteia – Politia si Jandarmeria acceptand, neputincioase, defapt realiste – si cu simpatie ascunsa -, victoria.
(Fotograf: Catalin Grosu)  neuerweg.ro

4 COMENTARII

  1. cinste cui ma fraky? cinste copiilor aia prosti si usor manipulabili ca vor avea dosare penale pt furt si vor trage de ele toata viata lor? si nici macar in razboiul lor….

  2. Oamenii n-au furat nimic. Au adunat mizeria de pe terenurile lor. De ce furt ?? De ce dosare ?? Pt. Ce ?? Si daca ne uitam mai bine acei “copii” sunt oameni in toata firea. Bravo lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.