[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130605piata.mp4″]

8 COMENTARII

  1. astia suntem.ne meritam soarta:LEKA NOCI… RUMANII!(ne vom trezi cand va fi prea tarziu).

  2. Daca se tot fac mitinguri la care nu se aduna mai mult de 50 de persoane, cred ca ar fi cazu sa se regandeasca modul de organizare si promovare a mitingurilor. Nu poti sa ii jignesti la nesfarsit pe cei absenti, fara sa te intrebi unde ai gresit tu ca organizator.

  3. De cand cu marea dezbinare provocata de politica basista greu , foarte greu romanii se vor mai uni in fata greutatilor , priveste-l pe cel care trece cu sacosa in mana pe langa tine ,,tu cel care protestezi” si vezi cum te priveste uimit , nu intelege ce faci ! Daca s-ar sta in coloana , adica un fel de coada , fac pareu – pariu ca se aseaza acolo , asata-i romanul mai ales ca nici nu s-a promovat tinerea acestui miting , cati stiu de el ?

  4. Yo, iarta-ne daca te-am jignit! Sincer poate ne ajuti, ai ceva retete pe care le ti secrete despre modul cum sa scoti in strada o pupulatie ignoranta careia nu-i pasa nici macar despre propria ei sanatate?

  5. Aura Pietris, “pupulatia ignoranta” trebuie si informata. Eu de exemplu am aflat chiar in ziua mitingului, si deja era prea tarziu ca nu am fost in localitate. Dar daca lasi tonu ironic si iti pui coatele la treaba, poate poate o sa iasa treaba buna. Nu mai face-ti lumea ignoranta si puneti-va mintea la contributie. Este usor sa jignesti si sa dai vina pe cei care nu vin, decat sa te uiti la tine sa vezi unde gresesti.

  6. degeaba va certati pe nimicuri, problema principala care ar trebui sa va preocupe este cum ii oprim pe aia de la Chevron ca in urmatorii 5 ani ne va gaza pe toti. nu vedeti padurea de copaci! treziti-va pana nu e prea tarziu!

  7. Raspuns ptr. “eu” parerea mea : Comunicare , Convingere , Mobilizare si Proteste , proteste , proteste pana convingem autoritatile ca avem dreptate , turci au reusit . Forta Civica daca exista , daca nu , cineva care se ocupa , de la verzi , mediu , eu am o situatie mai speciala , nu pot participa dacat asa , postand comentarii , cu respect P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.