Prețurile pentru vacanţe nu se schimbă începand cu 1 iulie, la agențiile de turism membre ANAT, întrucăt aceste tarife au fost negociate încă de la „Bursa Litoral”  din 2013.

Această asigurare este dată de Corina Martin, Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, care recomandă turiştilor români să achiziţioneze vacanţele pe litoral şi în România prin agenţiile de turism membre ANAT, pentru a beneficia de cele mai bune tarife.

Ea specifică pentru publicul larg că: ”informatiile din presă relativ la creșterea prețurilor, se referă strict la prețul de la recepție, pe care fiecare agent economic în parte – structura de cazare – îl poate schimba după cum dorește, în functie de diverși factori, cum ar fi cererea din partea turiștilor, a agențiilor de turism sau situația meteorologică. Nu exista o data anume la care unitatile de cazare sa-si modifice unanim si dirijat tarifele practicate la receptie, acest mecanism fiind unul dinamic si dependent de politica de management a fiecarui hotelier în parte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.