In 2014 reprezentantii primariei ne promit alte evenimente ale Fan..omania

6
79

Pe 21 iunie 2013, la Bucuresti, lua fiinta S.C. Fanomania Holding S.R.L. care avea sa se ocupe, prin acordare directa, de tot ce inseamna evenimentele din sudul litoralului. Dupa ce am asteptat toata vara sa vedem ce evenimente vor face, ne-am ales cu o jalnica reprezentare a unor evenimente de forma, unele nu au reusit sa adune nici macar 20 de persoane. In 2014 Fan..omania revine cu promisiunile pe care le puteti vedea mai jos in lista. Nici urma de festival al berii sau intreceri cu masini, cele mai mari rateuri unde am asistat toti pasivi si uimiti. Pana atunci iata ce au oferit cei de la Fanomania:

Fanomania srllitoral sezon 2014_Page_18

6 COMENTARII

  1. Sa inteleg ca la anul o s-o sugem ca si anu asta. Scuzati-mi limbajul dar asta deduc, pentru ca anul asta toti am vazut … bomboana si am simtit doar efectul. Sa intelegem ca au facut o bomboana ca sa intelegem clar ca toti agentii economici la anul o sugem daca nu platim taxa de protectie? Pardon, de turism.

  2. O aberatie…… Oamenii sint prosti rau de tot. Primarul tarabagiu poate se face cintaret . Cred ca ai face un duet foarte tare cu Cocos de la gara si ai putea sa cinti in deschidere la fiecere concert . Va dati seama la Noaptea Vampirilor cum va prezenta Leo Tanase duetul …Primarul & Tiganul .

  3. De acea costa 800 de ron participarea la Saptamana Recoltei. Ca a inchiriat Fanomania toata zona si acum subinchiriaza. Sa-i ia dracu’ 😀

  4. Carevasazica, noi, astialalti, locuitori ai Mangaliei , care nu avem de-a face cu pseudoturismul facut la malul marii, va trebui sa suportam tot zgomotul si toata mizeria lasata in urma de asa-zisele evenimente. Pai , de ce sa fim intrebati sau macar consultati in privinta asta? Nu avem decat sa ne punem dopuri in urechi , sau sa ne luam concediu pe perioada verii, sau , pur si simplu, sa ne mutam unde-om vedea cu ochii daca nu ne convine!
    O intrebare ptr dl primar si ptr cei care sunt organizatorii acestor evenimente : De ce nu folositi infrastructura statiunilor aflate in subordinea Primariei? Ptr ca spectacolele organizate sunt ptr turisti , nu ptr mangalioti. Mangaliotii seriosi, muncitori, se trezesc dimineata devreme ptr a merge la munca, nu la distractie! Iar acei care sunt dornici de distractie cunosc drumul. Nu mai incercati sa promovati turismul de carnaval , turismul de discoteca promovat de Mazare !
    Eu vad Mangalia ca un oras plin de gradini si verdeata, cu o dezvoltare a celor doua baze de tratament balnear . Turismul medical poate functiona 10 luni pe an , nu 2 cum se intampla cu turismul sezonier !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.