Live Live

55 COMENTARII

 1. Camera de pe Hotelul President era cel mai bine amplasata. Mangalia nu inseamna trafic auto, inseamna mare, nisip si pescarusi, toate scaldate in lumina soarelui diminetii….

 2. Mai bine puneati camerele astea pe strazile de langa primarie ca dau astia spargeri la greu si politia nu exista in mangalia din pacate .

 3. Marius are dreptate… de ce nu puneti camere web si pe plaja ??? vrem sa vedem PLAJA. MAREA, RASARITURI…. Alo. Mangalia, auziti ??

 4. Aveti atatea zone frumoase in oras, de ce nu le aratati lumii: portul , farul, strada cu moscheea, faleza din dreptul hotelului fost Siemens plus atatea stradute pitoresti… de ce nu investiti si in cam web ???

 5. Corect.
  Nu functioneaza nici o camera.
  HELO!!!…
  Mangalia au trecut sarbatorile, hai la munca , reparatile.

 6. Si-a mai luat teapa cu banii inca un fraier = adio camere locale… Ca asa-i in tenis…. Ai bani, mergi la fileu, n-ai bani, esti copil de mingi…

 7. indolenta totala,dati drumul la camera
  CINE RASPUNDE SI NU ISI FACE TREABA(SA-I FIE NUMAI BINE)
  —IN SENS BIBLIC…

 8. CUM INCURAJATI TURISMUL DACA NICI MACAR CAMERELE DE LA PRIMARIE NU FUNTIONEAZA DE 1 AN DE ZILE.DE RESTUL CE SA MAI VORBIM.ATIALES PRIMARUL PERFECT

 9. un primar hot,fost hot la garda financiara Constanta,la ce vrei sa te astepti.
  A promis in campanie ca asfalteaza toata Mangalia cu covor asfaltic,ca ne scapa de caini si ce a facut,NIMIC.
  Hot si minciunos,ca toata gasca lui.

 10. ati facut o gramada de bani din sezlonguri si nu aveti bani de camere web ??? rusine sa va fie… vreti doar bani din sezlonguri gonind localnicii si oamenii saraci de pe plaje… dar cainii ?? aia se pot plimba in libertate.. rusine… doar bani vreti … dar nu oferiti nimic ..

 11. vad ca de grija voastra nu mai puteti dar sa tineti in functie doua camere nu. consilierii orasului isi rotunjesc veniturile prin postari pe net dar o initiativa atat de simpla, ca netul primariei functioneaza 24/24 nu e necesara. strica ochii!

 12. As dori sa aduc la cunostinta, despre societatea comerciala TOP HEAT CLIMA – Constanta, urmtoarele:nu respecta conditiile impuse de garantie, angajatii care asigura maintenanta nu sint bine pregatiti, intr-un cuvint, nu as dori nimanui serviciile societatii comerciale.

 13. Rusine KAUFLAND-MANGALIA aveti bere cu premii vezi BERG….1L
  si nu dati premiile de pe capac.RUSINE KAUFLAND.

 14. Puneti si voi o camera in toata plaja asta cat e de mare
  Anul asta nu mai vin la Mare ,la mangalia nici Saturn sorry

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.