Învierea Domnului este una dintre cele mai importante și mai frumoase sărbători ale creștinătății. Ea este considerată sărbătoarea bucuriei date de vestea Învierii Mântuitorului și are darul de a reuni familia, fiind plină de obiceiuri tradiționale pe care le facem împreună cu cei dragi. În aceste zile luminate, cu mic cu mare ne aducem aminte de sărbătorile petrecute la bunici, cu masa încărcată cu bunătăți, atmosfera de bucurie și căldură din jur, dar și de cadourile mult așteptate de la iepuraș.

La fel ca în fiecare an, de Paște, Organizația Municipală a Tineretului Social Democrat Constanța respectă tradiția și iată că, de această dată, bunicii care își duc povara bătrâneții în Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța, au primit vizita “Iepurașului TSD”. Acesta a venit încărcat cu daruri, în special produse de îngrijire personală, pentru toți cei 220 de bătrâni.

Cu un ochi plângând de dorul familiei și al nepoților și cu celălalt bucurându-se de vizita tinerilor social democrați cărora le-au împărtășit amintiri, dar și îmbrățișări și gânduri bune, bătrânii au declarat că darurile primite sunt binevenite și că le vor folosi cu drag, pentru a arăta cât mai bine la masa de Paște.

Acțiunea reprezentativă intitulată “Iepurașul TSD”, se înscrie în activitățile din cadrul departamentului “Responsabilitate socială” ce își propune, printre altele, să îmbunătățească standardul de viață în cadrul societății civile și să ridice nivelul de implicare al cetățenilor, prin puterea exemplului.

 “Nu putem fi nepăsători la neajunsurile acestor bătrâni. Fiind la un pas de ajunul Paștelui, am considerat că acest gest mărunt pentru ei este pentru noi o bucurie imensă, aceea de a dărui. Fiind dărâmați de boală și bătrânețe, s-au bucurat că i-am vizitat, unii dintre ei recunoscându-ne, acum fiind a doua oară când îi vizităm. Ne-am despărțit cu greu pentru că ochii lor ne cereau parcă să mai stăm, dar le-am promis că vom reveni”, a declarat Leonard Drăgan, preşedintele Organizaţiei Municipale TSD Constanţa.

Organizaţia Municipală a Tineretului Social Democrat Constanţa vă urează ca sărbătoarea Învierii Domnului să vă găsească împreună cu cei dragi și să vă aducă încredere, lumină, bucurie și speranță! Hristos a Înviat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.