HRISTOS A INVIAT !

4 COMENTARII

 1. HRISTOS A INVIAT!FOARTE FRUMOS ,O SARBATOARE PLINA DE IUBIRE .FELICITARI PRIMARULUI CRISTIAN RADU

 2. A fost frumos si lume care nu ar fi incaput in biserici ,pacat ca oamenii nu au rabdare ,nu participa la cantare .Cristos a inviat .

 3. – HRISTOS A INVIAT !
  “Per ansamblu a fost frumos”, o sarbatoare reusita as spune, dar au fost si unele minusuri.
  Ca sa incep cu organizarea:
  – Destul de bine, desi mi-ar fi placut ca boxele sa fie amplasate in doua, trei puncte din acel spatiu (parcare).
  – Un mare minus il reprezinta faptul ca s-a permis unor “televiziuni” sa-si amplaseze masinile (carele de reportaj cu acele generatoare zgomotoase) in apropierea altarului si respectiv a boxelor. Se puteau amplasa generatoarele in afaera spatiului destinat multimii si sa intinda acele role de cablu… Cunoastem nesimtirea multora dintre oamenii de presa si Tv care cred ca isi pot permite orce (in numele profesiei), dar organizatorii trebuiau sa impuna reguli. Apoi au mai parcat si alte masini in zona, ceea ce nu e ok indiferent cine ar fi proprietarii. Iarasi organizatorii ! Trebuiau sa rezerve un spatiu pentru VIP-uri (intr-o margine), e drept ca si cei in cauza puteau sa se simta, dar… in Romania se incalca adesea si regulele impuse, nu numai cele de bun simt, pe care cei cu functii publice le incalca primii…
  Apropo de bunul simt:
  Desi nu au fost incidente, nu a fost chiar cea mai disciplinata “multime”.
  De exemplu in timpul slujbei, un grup de 6-7 persoane au izbucnit in urale si aplauze pentru ca au reusit sa inalte un lampion. Faptul ca ne aflam in aer liber, nu era o scuza pentru a nu fi atenti la slujba si pentru ai perturba si pe cei din jur. Apoi acele lampioane care trebuiau aprinse si inaltate aproximativ concomitent, dupa ce luam lumina sfanta la ora 24. Primaria a vrut sa realizeze un record, dar a realizat un mare eshec si asta tot din vina organizarii, in principal. In primul rand daca se dorea cu adevarat recordul, primaria nu trebuia sa revanda lampioanele ci sa le doneze gratuit celor care veneau la slujba de inviere. Nu era chiar imposibil de sustinut de la bugetul local. Anterior trebuia facuta publicitate, promovarea evenimentului cu minime instructiuni de folosire si inaltare a lampioanelor. Astfel s-ar fi evitat cu mai mult succes acele mici “accidente” care se puteau solda cu incendieri sau raniri. A incercat d-l Chiurtu la un moment dat ceva, dar cam tarziu si folosind unele expresii “pretentioase” si nu a avut efect. Ca sa pun si punctul pe i, s-a exagerat si cu estimarea numarului de lampioane inaltate, si mai mult ca sigur ca si a celor achizitionate de primarie, dar,…” per ansamblu a fost frumos”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.