Cetatenii din Mangalia din ce in ce mai revoltati de furturile si spargerile care se petrec in fiecare seara. Raiul hotilor este in Mangalia. Se fura tot ce se poate si nimeni nu face mai nimic. Seara de seara se sparg garaje, lucru petrecut si seara trecuta in zona Rozelor, la doar cateva zile hotii au calcat aceeasi zona. Autoritatile ridica din umeri, cetatenii au obosit sa mai faca plangeri si sa petreaca cate 2-3 ore dand declaratii kilometrice care nu au nici un rezultat. Zeci de ATV-uri au disparut din Mangalia, ajungand in satele din Romania, la fel si scuterele si alte motociclete. Avem camere de supraveghere montate in Mangalia pe bani grei de administratia Tusac, care nu au adus beneficii. Hotii au fost poate supravegheati sa nu fie linsati de cetateni. Avem 3 structuri de politie si una de jandarmerie si toti paziti de o firma de paza platita din bugetul local. Anunturile autoritatilor suna in genul: “Nu ii provocati pe hoti” … de parca cetatenii au o placere nespusa sa fie pradati. Poate o sa luam sloganul firmei de paza a primariei:    “Save and self security – Salveaza si pazeste-te singur”

4 COMENTARII

  1. ce ne facem, ca ne intra in casa … daca mergem la politie, dau din umeri ca nu au ce face … daca ii impuscam la noi in casa … tot noi picam de fraieri si facem puscarie.

  2. daca o sa puna in functiune sistemul video de supraveghere poate se mai reduc infractiunile. Asta daca nu sunt mana in mana politia cu infractorii

  3. acum au inceput sa fure capacele de canalizare din statiuni,olimp,neptun,jupiter chiar de pe drumul care se circula cu masina

  4. au furat si noaptea trecuta capacele de canalizare de pe str. Vasile Parvan. 3 la numar. Noroc ca nu a dat cineva cu masina sau vreun pieton sa cada in ele. Azi dimineata au trecut cei de la Raja si le-au astupat cu capace de beton. Nu e normal sa se fure in halul asta. Daca autoritatile nu iau masuri urgente o sa iasa un mare scandal ( ma refer la politia romana). Oamenii sunt satui sa faca reclamatii si sa nu se intample nimic. Pacat ca traim intr-o tara frumoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.