Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Mangalia au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Medgidia, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 1 martie a.c., tânărul în cauză ar fi sustras un rucsac cu suma de 250 de lei, carduri și documente personale, dintr-un autoturism, care se afla parcat pe o stradă din Mangalia.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut în sarcina acestuia o altă infracțiune de furt calificat, faptă comisă la data de 6 martie a.c., când persoana în cauză împreună cu un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din Mangalia, au sustras un telefon mobil, dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din municipiu.

Prejudiciul total, creat în dauna personelor vătămate, este de 1.500 de lei, acesta fiind recuperat parțial.

La data de 17 martie a.c., polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei doi tineri, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.